Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ύποπτος για παράνομο στοιχηματισμό!

gosling
Για υπόθεση στοιχηματισμού που αντιτίθεται στους κανόνες της Αγγλίας, κατηγορείται ο παίκτης της Νιούκαστλ, Νταν Γκόσλινγκ.
Ο μέσος των «ανθρακωρύχων» κρίθηκε πειθαρχικά ελεγκτέος για παράβαση του κανονισμού Ε8b της αγγλικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, σύμφωνα με τον οποίο απαγορεύεται έμμεσα ή άμεσα σε ποδοσφαιριστές να στοιχηματίσουν σε διοργάνωση ή αγώνα, όπου η ομάδα που ανήκει παίρνει μέρος.
Στην περίπτωση του Γκόσλινγκ, ο ίδιος δεν μπορεί να στοιχηματίσει σε ματς της Νιούκαστλ ή σε οποιονδήποτε αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ, του Κυπέλλου ή του Λιγκ Καπ. Επίσης, δεν έχει δικαίωμα να ποντάρει σε παιχνίδι της Τσάμπιονσιπ, μια και ήταν δανεικός στην Μπλάκπουλ  για τρεις μήνες, από τον Οκτώβριο ως τον περασμένο Γενάρη.
Σύμφωνα με σχετική έρευνα της FA o Γκόσλινγκ υπέπεσε σε παραπτώματα τα οποία έχουν να κάνουν με παραβίαση των παραπάνω κανονισμών και θα κληθεί να απολογηθεί και εν συνεχεία, αν κριθεί ένοχος, να δεχτεί την ποινή από την Ομοσπονδία. Αυτή θα είναι τιμωρία αγώνων και χρηματικό πρόστιμο.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: