Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Λυκουρέζος: "Σύντομα θετικές εξελίξεις..."

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος ήταν φιλοξενούμενος στην τηλεοπτική εκπομπή "Δίκη" του Σκάι. Με την ιδιότητα του νομικού συμβούλου του Ιβάν Σαββίδη, σχολίασε τα όσα είπε στην Βουλή το μεσημέρι της Δευτέρας και εξέφρασε την βεβαιότητα πως σε ότι αφορά το θέμα των χρεών θα υπάρχουν σύντομα θετικές εξελίξεις:

"Tην είχε θέσει από πέρσι αυτή την πρόταση για τα δώδεκα εκατομμύρια ευρώ. Είναι παράλογο οι προσαυξήσεις να είναι δυο και τρεις φορές παραπάνω από το πρωτογενές κεφάλαιο. Δεν θα είναι ρύθμιση φωτογραφική και δεν αφορά μόνο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Θα καλύπτει φυσικά και νομικά πρόσωπα μιας συγκεκριμένης κατηγορίας. Ελπίζω ότι σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις"

Επίσης ξεκαθάρισε πως η προσφυγή του ΠΑΟΚ στο πολιτικό εφετείο στην υπόθεση Δώνη δεν θίγει το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου: "Φαίνεται ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ έχει επιλεκτική τακτική του τι γνωρίζει, τι θυμάται και τι δεν θυμάται. Αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήγε στο πολιτικό εφετείο. Δεν ζητούμε να κρίνει την ουσία της διαφοράς αλλά γιατί δεν ήταν η νόμιμη σύνθεση του διαιτητικού δικαστηρίου εφέσεως. Εμείς δεν παραβιάζουμε το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Ο ίδιος ο Σαρρής όταν ρωτήθηκε για το θέμα απάντησε ότι θα περιμένει την απόφαση του Εφετείου. Εμείς έχουμε το δικαίωμα να προσφύγουμε και το έχουμε αναπτύξει στα δικόγραφα που έχουμε αποστείλει"

Δεν υπάρχουν σχόλια: