Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Συνάντηση με Κούμαν!

Σειρά επαφών θα πραγματοποιήσουν το προσεχές διάστημα στο εξωτερικό, ο Γιώργος Σαρρής και ο Τάκης Φύσσας με υποψήφιους αντικαταστάτες του Φερνάντο Σάντος. Αρχή με τον Ρόναλντ Κούμαν.

Συνάντηση με Κούμαν
Πληθαίνουν οι μνηστήρες που έχουν προταθεί στην ΕΠΟ μέσω μάνατζερ προκειμένου να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Εθνικής μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι στα γραφεία της ομοσπονδίας έχουν φτάσει δεκάδες, εκατοντάδες προτάσεις ενδιαφερόμενων τεχνικών για τον πάγκο της «γαλανόλευκης» από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Προπονητών που έχουν εργαστεί στην Ελλάδα, όπως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο Λάζλο Μπόλονι, ο Έκτορ Κούπερ και ο Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και ονομάτων που πιθανότατα θα επιθυμούσαν να εργαστούν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ο πρώην τεχνικός της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει προταθεί, όμως η περίπτωση του Ιταλού δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για διάφορους λόγους, οικονομικούς και αγωνιστικούς.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή και του Τάκη Φύσσα με υποψήφιους στόχους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής ομάδας έχει προγραμματίσει ταξίδι στην Ολλανδία, την Πέμπτη για να συναντηθεί με τον Ρόναλντ Κούμαν. Το καλοκαίρι, ο 50χρονος προπονητής θα ολοκληρώσει τη θητεία του στη Φέγενορντ και έτσι δεν θα τον άφηνε αδιάφορο η προοπτική να αναλάβει το τιμόνι της «γαλανόλευκης».

Να θυμίζουμε, πάντως, ότι η προσφορά της ομοσπονδίας δεν θα ξεπερνάει τις 650.000 ευρώ για το ετήσιο συμβόλαιο του προπονητή συν 250.000 ευρώ μπόνους επίτευξης στόχων, δηλαδή πρόκριση στο Euro 2016 της Γαλλίας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: