Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Με Αλβέρτη και… Γιαννακόπουλο!

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης προπόνησε για πρώτη φορά τον Παναθηναϊκό. Ομιλία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στους παίκτες πριν την προπόνηση.

Με Αλβέρτη και… Γιαννακόπουλο
Υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας, Φραγκίσκου Αλβέρτη, έγινε η προπόνηση του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Δευτέρας. Τον αντικαταστάτη του Αργύρη Πεδουλάκη παρουσίασε στους παίκτες ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος μίλησε στην ομάδα για την παρούσα κατάσταση και ζήτησε να στηρίξουν εμπράκτως το νέο προπονητή κι ενωμένοι να παλέψουν με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αρχικά την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Κάπως έτσι άρχισε η προετοιμασία εν όψει του κρίσιμου αγώνα της Παρασκευής με την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη, από όπου θα απουσιάσουν οι τραυματίες Ραμέλ Κάρι (οστικό οίδημα στην ποδοκνημική) και Τζέιμς Γκιστ (θλάση στον οπίσθιο μηριαίο).

Όσον αφορά στον Δημήτρη Πρίφτη, αναμένεται την Τρίτη στην Αθήνα και θα είναι παρών στην προπόνηση του απογεύματος πλαισιώνοντας τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, όπως και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος που είναι ο μοναδικός που θα απομείνει από το προηγούμενο τεχνικό τιμ. Σημειώνεται πως Πρίφτης και Μανωλόπουλος ήταν ξανά συνεργάτες (του Ηλία Ζούρου) στην Εθνική ομάδα το 2011 και το 2012. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: