Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Το δράμα και το μεγαλείο ψυχής!

Θρήνος στην οικογένεια του Νίκου Κουρμπανά, καθώς «έφυγε» απ’ τη ζωή η σύζυγός του. Ο τεχνικός του Παναιγιάλειου δεν θέλησε να αφήσει την ομάδα του και κάθισε κανονικά στον πάγκο.

Το δράμα και το μεγαλείο ψυχής
Πολύ δύσκολες ώρες περνάει ο Νίκος Κουρμπανάς. Και έδειξε τεράστιο μεγαλείο ψυχής. Το βράδυ της Κυριακής ενημερώθηκε πως η σύζυγός του «έφυγε» ξαφνικά απ’ τη ζωή λόγω ανακοπής καρδιάς σε ηλικία 48 ετών.

Η διοίκηση του Παναιγιάλειου αν και τον προέτρεψε να αναχωρήσει άμεσα για Αθήνα -προκειμένου να βρεθεί δίπλα στην κόρη του-, ο έμπειρος τεχνικός δεν άφησε την ομάδα του και την κοούτσαρε κανονικά στο σημερινό ματς με τον Πανηλειακό (1-0).

Μάλιστα, προσωπική του επιθυμία ήταν να μην βγει στη δημοσιότητα το τραγικό γεγονός, για να μην επηρεαστεί η ομάδα στο κρίσιμο ντέρμπι της Πελοποννήσου. Όπως κι έγινε, αφού το δράμα του προπονητή των Αιγιωτών έγινε γνωστό λίγο αφότου ολοκληρώθηκε το εν λόγω ματς.

Φυσικά παρά την μεγάλη νίκη, το κλίμα στην ομάδα δεν είναι -προφανώς- ενθουσιώδες, με τα δυσάρεστα νέα. Ο Κουρμπανάς ταξίδεψε απ' το Αίγιο για Αθήνα, ούτως ώστε να βρεθεί δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα, με την κηδεία της άτυχης γυναίκας να είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τρίτης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: