Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

«Και παρουσία εισαγγελέα και αυξημένα μέτρα»

αρης-παοκ
Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ηλίας Γεροντίδης, μίλησε στον Arena Fm 89,4 για όσα έγιναν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και για την σημερινή(10/03) σύσκεψη μέτρων τάξης στον αγώνα με τον Άρη.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Ηλίας Γεροντίδης:
«Όλα πήγαν καλά στην Τούμπα, αγωνιστικά τουλάχιστον πήγαμε καλύτερα από κάθε άλλη φορά, δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι».
Για τα μέτρα ασφαλείας με τον Ολυμπιακό: «Όλα κύλισαν ομαλά, όλη την εβδομάδα δουλέψαμε για τα μέτρα ασφαλείας. Είχαμε κάποια μεμονωμένα επεισόδια την στιγμή που έφτασε στο γήπεδο η αποστολή του Ολυμπιακού, αλλά ήταν λιγοστά και δεν υπήρξε κανένα απολύτως πρόβλημα».  
Για την φιλοξενία του Ολυμπιακού: «Δεν εξέφρασαν κανένα παράπονο για την φιλοξενία, ήταν όλα άψογα όπως παραδέχτηκαν και οι ίδιοι».
Για την σημερινή (10/03) σύσκεψη πριν το ντέρμπι με τον Άρη: «Εμείς ζητήσαμε εισιτήρια για το Χαριλάου, αλλά όπως και στο πρώτο γύρο υπήρχε άρνηση της αστυνομίας, κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και αυτή τη φορά. Λογικά θα πάρουμε την σουίτα, που δικαιούμαστε με 25 προσκλήσεις για τον ΠΑΟΚ. Ό,τι γίνεται κάθε φορά δηλαδή, δεν αλλάζει τίποτα. Απλά, ζητήσαμε τα μέτρα ασφαλείας να είναι ιδιαίτερα αυστηρά, ώστε η αποστολές να αφιχθούν με ασφάλεια χωρίς κανένα πρόβλημα».
Για την παρουσία εισαγγελέα: «Ζητήσαμε την παρουσία εισαγγελέα σοτ γήπεδο. Συνήθως συμβαίνει σε κάθε ντέρμπι, εμείς ζητήσαμε για παν ενδεχόμενο να υπάρχει στο γήπεδο εισαγγελέας».
Για τα παράπονα οπαδών του ΠΑΟΚ που αφορούσαν την συμπεριφορά της αστυνομίας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Θα ήθελα να υπενθυμίσω ορισμένα πράγματα στους οπαδούς μας, γιατί όντως εκδηλώθηκαν ορισμένα παράπονα από την πλευρά τους για την στάση της αστυνομίας. Την ώρα που αποχωρούσαν οι αστυνομικές δυνάμεις κάποιοι έριξαν μολότοφ προς τη μεριά τους. Η αστυνομία έδειξε την μέγιστη δυνατή υπομονή, όπως ακριβώς συνεννοηθήκαμε, έτσι ακριβώς έγινε. Κατά την αποχώρηση μόνο έριξαν ορισμένες χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Δεν έπεσαν καθόλου χημικά προς τους οπαδούς μας. Είμαι κατηγορηματικός σ’ αυτό».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: