Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Γκουερίνο στο Metropolis: « Ο ΠΑΟΚ είχε πάθος και ενθουσιασμό»


Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Νέτο Γκουερίνο, ο οποίος είδε το χθεσινό ντέρμπι από τις κερκίδες της Τούμπας και μίλησε για την εικόνα του Δικέφαλου, ενώ τόνισε ότι αυτό που παρατήρησε είναι ότι η ομάδα απέκτησε πάθος και ενθουσιασμό, στοιχεία που έλειψαν όσο ήταν στο τιμόνι ο Στέφενς.

Για τον χθεσινό αγώνα:

«Ήταν μια δίκαιη επικράτηση του ΠΑΟΚ. Η ομάδα προερχόταν από μια αλλαγή προπονητή και είχε πολλές αλλαγές στην εντεκάδα. Ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν αυτό το αποτέλεσμα ενόψει του αγώνα κυπέλλου περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους, αφού το τελευταίο διάστημα δεν είχε καλά αποτελέσματα.

Αν ωφέλησε τον Δικέφαλο η αλλαγή προπονητή:

«Ο Γεωργιάδης ένας ?Έλληνας προπονητής ο οποίος βρίσκεται χρόνια μέσα στην ομάδα και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα. Είναι μέσα στη νοοτροπία του ΠΑΟΚτσή . Έκανε ότι καλύτερο μπορούσε να κάνει. Για πρώτη φορά φέτος οι παίκτες έπαιξαν στις θέσεις τους. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός χθες και μπόρεσε να πάρει το παιχνίδι απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο και εικοσιπέντε ισάξιους παίκτες. Ήξεραν όλοι στον ΠΑΟΚ ότι το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου εύκολο. Έδωσαν όλοι το κάτι παραπάνω χωρίς η ομάδα να έχει την τρομερή απόδοση».

Για τον ΠΑΟΚ του Στέφενς και τον χθεσινό ΠΑΟΚ:

«Ο Στέφενς προέρχεται από την Ολλανδία και έχει εργαστεί και στην Γερμανία, δύο χώρες με εντελώς διαφορετική νοοτροπία από την δική μας. Δεν προσαρμόστηκε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Έκανε συνεχώς πειράματα με αποτέλεσμα να μην έχουμε καλά αποτελέσματα. Οι πολλές δοκιμές του Στέφενς έφεραν την ομάδα σε αυτή την κατάσταση. Έπρεπε να σεβαστεί την προσωπικότητα του κάθε παίκτη. Η αντιμετώπιση του Στοχ στον αγώνα με την Μπενφίκα ήταν η χαριστική βολή. Δεν μπορώ να δεχτώ τη δήλωση του ότι ο Νίνης θα βοηθούσε περισσότερο στο αμυντικό κομμάτι».

Αν η χθεσινή νίκη θα αν θα βοηθήσει ψυχολογικά τον ΠΑΟΚ ενόψει των αγώνων κυπέλλου με τον Ολυμπιακό:

«Η ομάδα θα δείξει ένα άλλο πρόσωπο. Θα μιλάνε πλέον στα αποδυτήρια περισσότερο ελληνικά και αυτό θα κάνει την διαφορά στο πάθος και στον ενθουσιασμό, που έλειψαν από την ομάδα όσο έκανε κουμάντο ο Στέφενς. Ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν την νίκη στο χθεσινό παιχνίδι. Δεν έπρεπε επ? ουδενί ο Ολυμπιακός να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: