Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Βόμβα με Μαυρία! Φεύγει από Σάντερλαντ και πάει...!

Αφήνει την Premier League ο πρώην μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού! Γιατί αποχωρεί από τη Σάντερλαντ και πού θα συνεχίσει την καριέρα του - Ο sportdog έχει το ρεπορτάζ! Το όνειρο του Χάρη Μαυρία για μια λαμπρή καριέρα στην Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει γίνει -μέχρι στιγμής- πραγματικότητα. Τα πράγματα στην καριέρα του νεαρού άσου δεν πάνε πολύ καλά αφού δεν υπολογίζεται από την ομάδα του και δεν παίρνει σημαντικό χρόνο συμμετοχής.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μένει στάσιμος και μην εξελίσσεται. Από την αρχή της περιόδου οι άνθρωποι της Σάντερλαντ του είχαν προτείνει πολλές φορές να φύγει δανεικός για να "ψηθεί", ωστόσο ο ίδιος ήταν ανένδοτος...

"Θα μείνω και θα το παλέψω. Θέλω να αποδείξω ότι αξίζω", έλεγε ο μικρός στο περιβάλλον του, αλλά προς το παρόν δεν έχει καταφέρει να πείσε τον νέο του προπονητή, Γκους Πογιέτ. 
Πλέον, ο Χάρης Μαυρής βλέπει διαφορετικά την κατάσταση και έχει πάρει απόφαση να αλλάξει ομάδα. Οι πιθανότητες να πάρει περισσότερες ευκαιρίες στην αγγλική ομάδα δεν είναι πολλές και είναι έτοιμος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.
Ο μάνατζέρ του, Πολ Κουτσολιάκος, έχει πεισθεί πως το καλύτερο για το μέλλον του Μαυρία είναι να πάει σε ένα σύλλογο που θα υπολογίζεται περισσότερο και γι΄ αυτό έχει αρχίσει τις επαφές για τη μεταγραφή.
Ο σκύλος μυρίζεται ότι ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού θα εγκαταλείψει πρόωρα την Πρέμιερ Λιγκ. Με μεγάλο στόχο να επιστρέψει, βέβαια...

Το πιο πιθανό σενάριο είναι παραχωρηθεί ως δανεικός από τη Σάντερλαντ σε κάποια ομάδα της Τσάμπιονσιπ. Να μείνει, δηλαδή, στο Νησί, αλλά να προσπαθήσει να δείξει το ταλέντο του στη β΄ κατηγορία.

Αν πάει, πάντως, ο Μαυρίας στη Τσάμπιονσιπ δεν θα είναι μόνος του. Θα βρει "φίλους" από την περσινή Σούπερ Λίγκα, αφού εκεί αγωνίζονται Τζιμπούρ, Αμπντούν, Λόρενς, Κουμαλό και Κωνσταντόπουλος. Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: