Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Προσέχει για να τους… έχει!!

Ορατό το ενδεχόμενο να μην παίξουν καθόλου ή τουλάχιστον βασικοί οι Μπεργκ και Σίλντενφελντ την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΣ εν όψει ΟΦΗ. Ποιοι είναι οι μικροί που «προβιβάστηκαν» στην πρώτη ομάδα.

Προσέχει για να τους… έχει
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και δύο από τους λόγους έχουν… ονοματεπώνυμο: Μάρκους Μπεργκ και Γκόρντον Σίλντενφελντ. Κάποιος ίσως τους «μάτιασε», αφού ο μεν Σουηδός ταλαιπωρείται από ίωση, ο δε Κροάτης από τραυματισμό στο μάτι.

Αμφότεροι δεν έχουν κάτι σοβαρό, αλλά παρότι αναμένεται το αργότερο ως την Πέμπτη να αρχίσουν προπονήσεις με την ομάδα, είναι πιθανό ο Γιάννης Αναστασίου να μην τους χρησιμοποιήσει καθόλου ή τουλάχιστον από την αρχή στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Ο λόγος είναι πως ακολουθεί ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στις 19 Μαρτίου, και ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έχει σαν προτεραιότητα να τους έχει διαθέσιμους τότε.

Υπογράφουν εννιά μικροί

Εννέα παίκτες από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού ειδοποιήθηκαν πως θα υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια μετά από εισηγήσεις του Γιάννη Σαμαρά και με τη σύμφωνη γνώμη του Γιάννη Αναστασίου που τους έχει παρακολουθήσει με τις «μικρές» ομάδες του συλλόγου. Πρόκειται για τον 19χρονο τερματοφύλακα Νέστορα Γκέκα, τον 18χρονο γκολκίπερ Κωνσταντίνο Κοτσαρη, τον 19χρονο αριστερό μπακ Δημήτρη Μυρθιανο, τον 18χρονο στόπερ Μάριο Τζανουλινο, τον 17χρονο εσωτερικό μέσο Βασίλη Αγγελόπουλο, τον 18χρονο επιθετικό Μιχαήλ Πίτερ Νιούμαν, τον 18χρονο μεσοαμυντικό Πασχάλη Στάικο, τον 19χρονο Αλβανό μεσοεπιθετικό Υμεράι Μαλντίν και τον 16χρονο επιθετικό Λάζαρο Λάμπρου, μοναδικό που ανήκει όχι στη Νέων, αλλά στην Εφήβων του συλλόγου.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: