Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

O Kάκος για την γροθιά στον Εντινγκά!!

Ο Τάσος Κάκος δεν μιλάει για τη φάση που έβαλε φωτιά στο ντέρμπι, το gazzetta.gr, όμως, αποκαλύπτει όσα λέει στο περιβάλλον του. Ο Κερκυραίος διαιτητής από το βράδυ της Κυριακής δεν είναι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση παρότι είναι δυνατός χαρακτήρας. Εχει διαβάσει και μάθει την κριτική που δέχεται για τη φάση που ο Ινσαουράλδε χτύπησε τον Εντινγκά, αλλά νιώθει αδικημένος γιατί εκείνη τη στιγμή απλώς δεν κοιτούσε και ρίχνει την ευθύνη στον βοηθό!
Οπως έλεγε στους ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος και είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr, «τη στιγμή εκείνη εγώ σημείωνα στο σημειωματάριο μου και δεν κοιτούσα τι γινόταν. Αυτό εκμεταλλεύθηκε ο παίκτης του ΠΑΟΚ και έκανε ότι έκανε. Οταν σήκωσα το κεφάλι μου, ο ποοδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ήταν κάτω και αμέσως συμβουλεύτηκα τον βοηθό...» είναι τα λόγια του Κάκου.
Ωστόσο οπως λέει ο «άρχοντας» του ντέρμπι, ο βοηθός δεν μπόρεσε να τον διαφωτίσει τι έγινε και έτσι δεν προχώρησε στην αποβολή του Ινσαουράλδε. Οσοι τον ρώτησαν γιατί αφού δεν είδε την παράβαση, έδειξε κίτρινη κάρτα, παρέπεμπε στα όσα του είπε ο βοηθός, ότι κάτι έγινε εκείνη τη στιγμή, χωρίς, όμως, να είναι κι αυτός σίγουρος... Κι έτσι έδειξε την κίτρινη αντί να αποβάλλει τον παίκτη του ΠΑΟΚ, όπως παραδέχθηκε ότι θα έπρεπε να κάνει, όταν πλέον είδε την τηλεοπτική εικόνα...


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: