Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Εξιτήριο τις επόμενες μέρες για Ολαϊτάν!

Ο Μάικλ Ολαϊτάν παρουσιάζει διαρκή βελτίωση, αλλά παραμένει κλινήρης στο Metropolitan αναμένοντας το εξιτήριο. Ποιά είναι τα νεότερα για την υγεία του Νιγηριανού.
Παρά τις εκτιμήσεις και τις πληροφορίες που τον ήθελαν να παίρνει εξιτήριο την Κυριακή ή το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ολαϊτάν τελικώς θα μείνει στο νοσοκομείο για ένα με δύο 24ωρα ακόμα. Ο νεαρός διεθνής Νιγηριανός χαφ έχει διαρκή βελτίωση στη υγεία του ενώ το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού συνεχίζει να συγκεντρώσει κάθε στοιχείο αλλά και όλες τις εξετάσεις για να καταλήξει σε οριστικά και ουσιαστικά συμπεράσματά και για την κατάστασή του και για το πότε ακριβώς θα γυρίσει στου Ρέντη. Ο Ολαϊτάν πρόκειται να πάρει εξιτήριο την Τρίτη ή την Τετάρτη, εάν όμως κριθεί σκόπιμο να μείνει περισσότερο στο Metropolitan αυτό και θα γίνει.
Το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών είναι άκρως ικανοποιημένο με την πορεία του και ενώ είναι πολύ σημαντικό πως έχει πολύ καλή διάθεση και ό,τι καθημερινά είναι όλο και πιο ευδιάθετος. Οι ευχές και οι επισκέψεις για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού είναι διαρκείς και ο ίδιος αδημονεί να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του στην ομάδα. Εκτός των άλλων χάρηκε πάρα πολύ με την αφιέρωση που του έγινε από τους συμπαίκτες του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, σπεύδοντας να τους ευχαριστήσει θερμά.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: