Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Στους Μπακς ο Στίβενς!!

Συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ και στους Μιλγουόκι Μπακς θα είναι άμεσα ο Αμερικανός φόργουορντ του Ηλυσιακού, Ντι Τζέι Στίβενς!

Στους Μπακς ο Στίβενς!
Παρελθόν από τον Ηλυσιακό θα πρέπει να θεωρείται ο Ντι Τζέι Στίβενς. Ο παίκτης που ξεχώρισε ιδιαίτερα φέτος για τις αλτικές του ικανότητες και συμμετείχε και στον διαγωνισμό καρφωμάτων στο χθεσινό (9/03) All Star game στα Χανιά, αφήνει την Ελλάδα και το πρωτάθλημα μας για να κάνει το μεγάλο άλμα στο ΝΒΑ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τους Μιλγουόκι Μπακς και τις επόμενες ημέρες θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, ώστε να υπογράψει δεκαήμερο συμβόλαιο. Εκεί ουσιαστικά θα προσπαθήσει να πείσει πως αξίζει μία ευκαιρία για να πάρει εγγυημένη δουλειά ενόψει της νέας σεζόν. Η διοίκηση του Ηλυσιακού, δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στο όνειρο του αποφοίτου του Μέμφις που είχε φέτος 9.8 πόντους, 8.8 ριμπάουντ και 2.2 κοψίματα ανά παιχνίδι, αφού θα αποζημιωθεί με ένα σεβαστό για την εποχή ποσό.

Ο Στίβενς αποχαιρετά την ομάδα του Τζίμη Κουστένη σε μία κρίσιμη περίοδο αφού η μάχη της παραμονής έχει «φουντώσει», όμως το δέλεαρ του ΝΒΑ ήταν πολύ μεγάλο και λογικό να το ακολουθήσει. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: