Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ντόστανιτς: «Μόνο ένα βήμα…»

Ως ένα ακόμα βήμα για την παραμονή της Βέροιας στην Σούπερ Λιγκ χαρακτήρισε τη νίκη επί της Καλλόνής ο Ράτκο Ντόστανιτς.

Ντόστανιτς: «Μόνο ένα βήμα…»
Ικανοποιημένος απ’ την εμφάνιση των παικτών της Βέροιας εμφανίστηκε ο Ράτκο Ντόστανιτς στη συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη επί της Καλλονής.

Ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» αναφέρθηκε στο ρίσκο που πήρε να χρησιμοποιήσει δύο επιθετικούς, χαρακτηρίζοντας βήμα για τη σωτηρία το τρίποντο που πήρε η ομάδα του.

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια οργανωμένη ομάδα. Είχαμε και τύχη, καθώς δημιουργήσαμε ευκαιρίες και σε άλλα ματς, αλλά δεν κάναμε γκολ», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Ξεκινήσαμε με δυο επιθετικούς παίρνοντας το ρίσκο. Στο β΄ ημίχρονο είχαμε δυσκολίες μετά την αποβολή αλλά θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου διότι διατηρήσαμε την καλή μας οργάνωση. Για μας πολύ ήταν πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί σήμερα, αλλά είναι μόνο ένα βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Πλέον σκεφτόμαστε το ματς με τον Ατρόμητο, καθώς κάθε βαθμός θα είναι σημαντικός από δω και πέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: