Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Αντιρρήσεις από τον Ερασιτέχνη!!

Θολό παραμένει το… τοπίο στον Πανιώνιο σε ότι αφορά τα μέλη του νέου ΔΣ, καθώς υπάρχει διαφωνία από τον Ερασιτέχνη. «Δεν περιμένουμε να ασκήσουμε διοίκηση», δήλωσε στη «SportDay» ο κ. Σκούρας.

Αντιρρήσεις από τον Ερασιτέχνη
Αντιρρήσεις για το σχήμα του νέου ΔΣ της ΠΑΕ Πανιώνιος υπάρχουν από την πλευρά του Ερασιτέχνη.

Στο Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας εγκρίθηκε ότι επικεφαλής θα είναι ο γιατρός της ομάδας, Χρήστος Δάρας, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι αυτός που θα αναλαμβάνει να βάζει την υπογράφει του.

Νεοτέρα για το συγκεκριμένο θέμα θα υπάρξουν λογικά εντός της ημέρας, καθώς θα γίνει συνάντηση με νομικούς, ώστε να διαπιστωθεί σε ποιους επιβάλλονται κυρώσεις.Το πρόβλημα είναι όμως ποια μέλη θα απαρτίσουν το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ.

Ένας από τους ανθρώπους που κάνουν κινήσεις για να ξεπεράσουν τα προβλήματα οι «κυανέρυθροι» ο Κυριάκος Σκούρας μίλησε στη «SportDay» για την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο, αναφέροντας ότι γίνονται προσπάθειες για να υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 106. Ωστόσο, οι δηλώσεις έγιναν πριν το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη.


Αναλυτικά τα όσα είπε

Γιατί δεν έχει γίνει ακόμη Γενική Συνέλευση;

«Ο χρόνος μας πιέζει ασφυκτικά. Προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα προσωρινό διοικητικό συμβούλιο προκειμένου να αντεπεξέλθει ο Πανιώνιος. Κάνουμε προσπάθειες υπαγωγής στο άρθρο 106 και να συγκεντρώσουμε χρήματα μέχρι τέλος Απριλίου για πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα».

Κάποιοι στον Πανιώνιο ισχυρίζονται ότι επιδιώκετε να γίνετε διοίκηση χωρίς να περάσει από τη Γ.Σ. Η θέση σας;

«Κατ' αρχήν, η τωρινή διοίκηση είναι εξαφανισμένη. Μόνο τρία-τέσσερα άτομα βοηθούν και πρέπει να απονείμουμε τα εύσημα στον Νικολάου. Περιμένουμε τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου καθώς και αν μπορεί ο σύλλογος να μπει σε κάποιο ευεργετικό άρθρο. Αλλιώς, τι να πούμε; Δεν επιθυμούμε να ασκήσουμε διοίκηση. Όποιος θέλει να αναλάβει είναι ευπρόσδεκτος. Εμείς και πάλι θα σταθούμε δίπλα του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: