Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Χτύπησαν τη μητέρα και την αδερφή του Ντιόγκο!!

Στη μητέρα και την αδερφή του Ντιόγκο ξέσπασαν το θυμό τους οπαδοί της Πορτουγκέζα για την μεταγραφή του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού στην Παλμέιρας.

Χτύπησαν τη μητέρα και την αδερφή του Ντιόγκο!
Η μητέρα και η αδερφή του Ντιόγκο πλήρωσαν τον θυμό οπαδών της Πορτουγκέζα για την μεταγραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού στην Παλμέιρας.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού επέστρεψε ως αντίπαλος στο γήπεδο της Πορτουγκέζα, λίγους μήνες μετά το τελευταίο πέρασμά του απ’ τον βραζιλιάνικο σύλλογο.

Στην κερκίδα των φιλοξενούμενων βρέθηκε και η μητέρα του με την αδερφή του, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να μην τις υποδέχονται με… χαρά.

Η επίθεση ξεκίνησε με βρισιές ενός 25χρονου άντρα στην 13χρονη αδερφή του Ντιόγκο, με την μητέρα του να παρεμβαίνει για να την υπερασπιστεί.

Μια κλοτσιά που δέχτηκε όμως,\ είχε ως αποτέλεσμα να πέσει απ’ τις κερκίδες και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σπάσιμο στα πλευρά.

Ο Ντιόγκο ενημερώθηκε για το περιστατικό μετά το τέλος του παιχνιδιού, στο οποίο δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού, ενώ αμέσως κινητοποιήθηκαν και οι αστυνομικές αρχές. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: