Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Πληροφορίες για βόμβα μεγατόνων με Χάινκες!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ SPORTDOG: Ασφαλείς πληροφορίες του σκύλου αναφέρουν ότι ο μεγάλος Γερμανός τεχνικός μπορεί να έρθει στη χώρα μας! Ποια ομάδα προσπαθεί να τον πείσει; Ένα κάρο ονόματα κάνουν τις τελευταίες μέρες παρέλαση για τον υποψήφιο αντί-Σάντος στον πάγκο της Εθνικής ομάδας.
Τόμας Σάαφ, Χαβιέ Αγκίρε, Λάσλο Μπόλονι και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι μερικοί μόνο "καλοί" προπονητές που παίζουν για την Ελλάδα από τότε που έγινε γνωστό ότι ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός θα αποχωρήσει μετά το Μουντιάλ.
Ο σκύλος έχει την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ πληροφορία και είναι γκαραντί. Ψηλά στη λίστα της ΕΠΟ βρίσκεται ακόμα ένα "γερό" όνομα προπονητή που, αν γίνει το deal, θα πρόκειται για βόμβα μεγατόνων, που θα προκαλέσει αίσθηση σε όλη την Ευρώπη.
Ο λόγος για τον Γιουπ Χάινκες, τον πολύπειρο Γερμανό τεχνικό, δημιουργό της μεγάλης Μπάγερν των τελευταίων χρόνων, που το περασμένο καλοκαίρι αρνήθηκε μυθική πρόταση (14 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο) για να αναλάβει τις τύχες της Παρί Σεντ Ζερμέν.
Ο 68χρονος προπονητής έχει δηλώσει, άλλωστε, ότι έχει αποσυρθεί από τους πάγκους των συλλόγων και πλέον φαίνεται ότι είναι ανοιχτός να αναλάβει κάποια εθνική ομάδα.
Έτσι, οι άνθρωποι της ΕΠΟ, αποκαλύπτει ο σκύλος, τον θεωρούν μία εξαιρετική περίπτωση για τον πάγκο της Ελλάδας και, μάλιστα, δεν κρύβουν ότι ο Χάινκες μπορεί να είναι ο ..."νέος Ρεχάγκελ"!
Βεβαίως, για να τα λέμε όλα, δεν είναι εύκολη περίπτωση του Γερμανού τεχνικού. Αν οι άνθρωποι της ελληνικής ομοσπονδίας θέλουν να φέρουν στην Ελλάδα τον Χάινκες, θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του. Το κασέ του Γερμανού είναι πολύ υψηλό, ενώ θα χρειαστεί σίγουρα ένα καλό ...προξενιό, για να πεισθεί να δουλέψει στη χώρα μας. Χωρίς να σημαίνει, πάντως, ότι αυτό δεν έχει γίνει ήδη...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: