Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Όταν ο Ζέεντορφ «κάρφωνε» την Ατλέτικο!! (vids)

Το πρώτο εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι, ως προπονητής της Μίλαν, είναι για τον Κλάρενς Ζέεντορφ το αποψινό κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και το gazzetta θυμίζει τι έκανε ο Ολλανδός ως παίκτης την πρώτη φορά που βρέθηκε στο Βιθέντε Καλντερόν. Γούρικο είναι το γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον 38χρονο προπονητή. Την πρώτη φορά που πάτησε το χορτάρι του Βιθέντε Καλντερόν, ο Ζέεντορφ σημείωσε το παρθενικό του τέρμα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Στις 18 Ιανουαρίου του 1997, η «βασίλισσα» έκανε εντυπωσιακό πέρασμα από την έδρα της μισητής αντιπάλου της, επικρατώντας με 4-1 και τον Ζέεντορφ στο 84ο λεπτό να πετυχαίνει το τρίτο τέρμα της Ρεάλ στην αναμέτρηση και ταυτόχρονα το πρώτο του με τους «μερένχες».
Απέναντι στην αποψινή αντίπαλο της νυν ομάδας του, της Μίλαν, ο Ζέεντορφ είχε σημειώσει (ίσως) το ομορφότερο γκολ της καριέρας του. Την επόμενη σεζόν, στις 30 Αυγούστου 1997, Ρεάλ και Ατλέτικο αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, με τον Ζέεντορφ να νικά τον Μολίνα σχεδόν από τη σέντρα (!) και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.
Με οδηγό, λοιπόν, εκείνα τα ματς πριν από 17 χρόνια ο Ζέεντορφ θέλει να οδηγήσει απόψε τη Μίλαν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ανατρέποντας το 0-1 του Μεάτσα.

Το πρώτο γκολ του Ζέεντορφ κόντρα στην Ατλέτικο!




Γκολάρα με την φανέλα της Ρεάλ κόντρα στην Ατλέτικο



Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: