Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Αθανασιάδης: «Ικανοποιημένοι που κρατήσαμε το 2-1»

Θετικό, τηρουμένων των δυσκολιών, χαρακτήρισε για τον ΠΑΟΚ το αποτέλεσμα (ήττα με 2-1) απέναντι στον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Αθανασιάδης: «Ικανοποιημένοι που κρατήσαμε το 2-1»
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην ήθελε να… χάσει στο «Καραϊσκάκη», αλλά από τη στιγμή που βρέθηκε να χάνει με 2-0 κι έμεινε με δέκα παίκτες μετά το 2-1, ο Στέφανος Αθανασιάδης θεωρεί θετικό το τελικό σκορ.

«Εμείς ήρθαμε εδώ για να πάρουμε τη νίκη. Στα πρώτα λεπτά δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, κάναμε δύο αβίαστα λάθη και βρεθήκαμε πίσω με 2-0. Πετύχαμε γκολ με την πρώτη μας ευκαιρία, αλλά αμέσως μετά μείναμε με δέκα παίκτες κι έπρεπε να αλλάξουμε τα πλάνα μας. Όλοι δώσαμε το 100% και κρατήσαμε το σκορ στο 2-1. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες για αντεπίθεση, αλλά είχαμε χάσει πολλές δυνάμεις», τόνισε ο σκόρερ του «Δικεφάλου».

Για τη φάση αποβολής του Στοχ, είπε: «Δέχτηκα ένα σπρώξιμο, δεν ξέρω από ποιον, και μετά είδα ότι αποβλήθηκε ο Στοχ. Δεν κατάλαβα τι έγινε. Εγώ πήρα την μπάλα για να τη γυρίσω πίσω στη σέντρα και να παίξουμε γρήγορα».

Όσο για τη ρεβάνς, είπε: «Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι στο σπίτι μας, θα δούμε τα λάθη που κάναμε και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση. Σε καμία περίπτωση δεν είναι εξασφαλισμένη η πρόκριση, αλλά όταν παίζεις για τόση ώρα με δέκα παίκτες είσαι ικανοποιημένος όταν δεν δέχεσαι άλλο γκολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: