Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Αγγέλου: «Ανταγωνιστικοί με Ολυμπιακό»

Ευκαιρία για να τεστάρει τις δυνάμεις της θεωρεί για την Αναντολού Εφές το ματς με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Αγγέλου: «Ανταγωνιστικοί με Ολυμπιακό»
Βαθμολογικό κίνητρο δεν έχει η Αναντολού Εφές στον αγώνα της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό στο «Αμπντί Ιπεκτσί», αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αδιαφορεί για τον αγώνα.

«Έχουμε μεγάλο κίνητρο για να παίξουμε απέναντι στον Ολυμπιακό και να τεστάρουμε την ανταγωνιστικότητά μας σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, ειδικά στη μετάβαση από την επίθεση στην άμυνα και την αντιμετώπιση του πικ εν ρολ, που είναι το 80% του παιχνιδιού. Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Αγγέλου.

Στο ίδιο μήκος κύματος ο Σέρβος φόργουορντ της ομάδας, Ντούσκο Σαβάνοβιτς. «Δυστυχώς δεν έχουμε πλέον ελπίδες πρόκρισης, συνεπώς το αποτέλεσμα ίσως να μην επηρεάσει τη θέση μας στον όμιλο, όμως κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για να βελτιωθούμε για το τουρκικό πρωτάθλημα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης τα δύο τελευταία χρόνια και έχει σπουδαίους παίκτες. Έχουμε αποδείξει μέχρι τώρα πως μπορούμε να ανταγωνιστούμε τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: