Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ο Ολυμπιακός στηρίζει τον ραδιομαραθώνιο της Unicef!!

Ο Ολυμπιακός στηρίζει τον ραδιομαραθώνιο της UnicefΣτο πλαίσιο της συνεργασίας με τη Unicef εκπρόσωποι του Ολυμπιακού έδωσαν το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου που έγινε σήμερα για τον εφετινό ραδιομαραθώνιο.

Ο Ανδρέας Σάμαρης μίλησε για την προσπάθεια αυτή…

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της UNICEF για την πρόσκληση. Είναι τιμή μου να βρίσκομαι σήμερα εδώ εκ μέρους του Ολυμπιακού. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως γνωρίζετε συνεργάζεται με τη UNICEF για τον εμβολιασμό 50.000 παιδιών τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Αυτή η πρωτοβουλία είναι μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα και έχει μεγάλο διεθνή αντίκτυπο», τόνισε ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Είναι ειλικρινά μεγάλη τιμή για εμάς τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να φοράμε την ένδοξη ερυθρόλευκη φανέλα με το λογότυπο της UNICEF. Αυτή η συνεργασία που όπως έχει πει και ο Πρόεδρός μας ο κ. Μαρινάκης μεταφέρει σε ολόκληρο τον κόσμο το μήνυμα, ότι πέρα από την Ελλάδα της κρίσης και των δυσκολιών υπάρχει και η Ελλάδα της προσφοράς.

Στον Ραδιομαραθώνιο της Τρίτης είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχουμε όλοι και να προσφέρουμε ότι μπορεί ο καθένας για τον ιερό σκοπό της UNICEF. Δυστυχώς το νερό, το φαγητό και η υγεία, πράγματα αυτονόητα δεν είναι δεδομένα για όλα τα παιδιά του κόσμου. Πρέπει να γίνουν όμως. Στηρίζοντας την εκστρατεία της UNICEF βοηθάμε προς αυτή την κατεύθυνση και σώζουμε τη ζωή χιλιάδων παιδιών. Οποιαδήποτε δωρεά, μικρή ή μεγάλη, βοηθάει στην προστασία των παιδιών από την πείνα και τις ασθένειες που απειλούν τη ζωή και την υγεία τους.

Eμείς οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι βέβαιο ότι είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό της UNICEF για όλα τα παιδιά του κόσμου», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: