Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Γκαρντ: «Έχουμε να ανέβουμε ένα 'βουνό'»

Ως "βουνό" χαρακτήρισε τη Γιουβέντους ο προπονητής της Λιόν, Ρεμί Γκαρντ, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του μεταξύ τους παιχνιδιού για τους «8» του Europa League.

Γκαρντ: «Έχουμε να ανέβουμε ένα 'βουνό'»
Η Γιουβέντους είναι τόσο δυνατή που θα έπρεπε να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως δήλωσε ο Ρεμί Γκαρντ, χαρακτηρίζοντάς τη ως "βουνό" που πρέπει να "αναρριχηθεί" η Λιόν.

«Έχουμε ένα "βουνό" να ανέβουμε, έχουμε δύο βήματα για να "αναρριχηθούμε". Νομίζω ότι η "Γιούβε" πρέπει να είναι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτό το παιχνίδι, δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να μας κάνει να ωριμάσουμε. Θέλω οι παίκτες μου να δώσουν τα πάντα», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας και πρόσθεσε:

«Το πλάνο του συγκεκριμένου παιχνιδιού θα είναι διαφορετικό από τα άλλα στη διοργάνωση. Για μας, είναι μια μεγάλη ανταμοιβή το να παίζουμε εναντίον της Γιουβέντους. Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο από τα πλέι οφ, έχουμε πραγματικά "απολαύσει" αυτή τη διοργάνωση».

Ο 47χρονος προπονητής κατέληξε: «Ήμουν σε θέση να δώσω περισσότερη εμπειρία σε μερικούς νέους παίκτες και αυτό με ικανοποιεί. Οι τραυματίες παίκτες είναι απογοητευμένοι, αλλά η ομάδα είναι εκεί για αυτό. Μερικές φορές υπάρχουν θαύματα στο ποδόσφαιρο και ελπίζω να γίνει κάτι τέτοιο και την Πέμπτη».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: