Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Γεωργιάδης: «Να τιμωρούνται και οι αντίπαλοι»

Αιχμές για τη φάση της αποβολής του Στοχ και τη μη αντίστοιχη τιμωρία παικτών του Ολυμπιακού άφησε ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκη» με 2-1.

Γεωργιάδης: «Να τιμωρούνται και οι αντίπαλοι»
Διαμαρτυρήθηκε, αλλά σε ήπιους τόνους ο Γιώργος Γεωργιάδης μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» με 2-1 στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου.

«Ο Ολυμπιακός έχει πάρα πολύ καλή ομάδα. Έφτασε πολύ κοντά στο να αποκλείσει τη Μαν. Γιουνάιτεντ και πιστεύω πως αδίκως δεν πέρασε. Για το σημερινό παιχνίδι, εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά, ο Ολυμπιακός με τη γνωστή ορμή του έκλεψε πολλές μπάλες ψηλά και από δικά μας λάθη έφτιαξε δύο ευκαιρίες και πέτυχε δύο όμορφα γκολ. Εμείς μετά το 25’ αρχίσαμε να πατάμε καλύτερα, ευτυχήσαμε να πετύχουμε γκολ, αλλά μετά δεν δόθηκε η δυνατότητα σε μας, αλλά και στο παιχνίδι, να παιχτεί καλύτερο ποδόσφαιρο. Ίσως 10 εναντίον 10 ή 11 εναντίον 11… Όταν κάνει ένα λάθος ένας παίκτης μας, πρέπει να τιμωρείται, αλλά το ίδιο πρέπει να γίνεται και με την αντίπαλη ομάδα. Με λυπεί το γεγονός ότι αναγκαστήκαμε να παίξουμε τόση ώρα με παίκτη λιγότερα και αναγκαστήκαμε να κλειστούμε. Η ήττα δεν μας εκφράζει, έχουμε δύσκολο έργο στον επαναληπτικό, αλλά ελπίζω να είμαστε αυτοί που πρέπει», ανέφερε ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά».

«Πριν το παιχνίδι ήθελα να κάνω μία δήλωση, μου είπαν από την ομάδα να μην το κάνω και δείξω μεμψιμοιρία, αλλά θα το πω τώρα… Μία νίκη είναι πάντα μία νίκη, οπότε ο Ολυμπιακός έχει ένα προβάδισμα. Ελπίζω στο δεύτερο παιχνίδι και οι δύο ομάδες να τελειώσουν τον αγώνα με 11 παίκτες, να μην δώσει πέναλτι σε καμία ομάδα και να κερδίσει ο καλύτερος. Αναγκαστήκαμε να παίξουμε άμυνα. Τα παιδιά έκαναν ότι μπορούσαν, αλλά δεν αρμόζει στον ΠΑΟΚ αυτή η εικόνα, να παίζει στο μισό γήπεδο. Για αυτό θα ήθελα να δω ένα παιχνίδι με 11 παίκτες και τις δύο ομάδες. Γιατί και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να κάνουν ευκαιρίες και εμείς είχαμε αρχίσει να βρίσουμε ρυθμό. Γενικά κρατήσαμε την ψυχραιμία μας μέχρι το τέλος ακόμη και χωρίς το αριθμητικό μειονέκτημα», πρόσθεσε.

Αναφορικά με το κακό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο ματς τόνισε: «Δεν είχαμε την συγκέντρωση που έπρεπε από το ξεκίνημα του αγώνα. Τα παιδιά το ήξεραν, εμείς το είπαμε, παίζει και η αντίπαλη ομάδα που είναι πολύ καλή σε αυτό».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει την κίνηση του Αθανασιάδη να πάρει την μπάλα μετά το γκολ που πέτυχε, είπε: «Συμφωνώ ότι οι παίκτες πρέπει να προσέχουν την συμπεριφορά τους, αλλά ο Αθανασιάδης δεν έκανε τίποτα. Πήρε την μπάλα και πήγε στο κέντρο, δεν ξέρω γιατί το έκανε, αλλά δεν ήταν κάτι παράνομο και δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να τιμωρηθεί για αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: