Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Μπαρτζώκας: «Δεν υπάρχει… αδιάφορος»

Η έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου της Αναντολού Εφές δεν προκαλεί εφησυχασμό στον Ολυμπιακό εν όψει του αγώνα της Παρασκευής, όπως δήλωσαν Μπαρτζώκας και Παπαπέτρου κατά την αναχώρηση για την Πόλη.

Μπαρτζώκας: «Δεν υπάρχει… αδιάφορος»
Κάθε άλλο παρά… ήσυχοι πως αντιμετωπίζουν έναν αντίπαλο που δεν θα τα δώσει όλα για τη νίκη αναχώρησαν για την Κωνσταντινούπολη εν όψει του κρίσιμου αγώνα της Παρασκευής με την Αναντολού Εφές τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού.

«Σε αυτό το επίπεδο καμία ομάδα δεν είναι αδιάφορη. Η Εφές θα παίξει για την ιστορία και τον κόσμο της, ενώ είναι κίνητρο ότι αντιμετωπίζει τους πρωταθλητές Ευρώπης. Επιπλέον έχει στον πάγκο της έναν Έλληνα προπονητή, τον Βαγγέλη Αγγέλου. Θυμηθείτε επίσης ότι και πέρσι χάναμε μέχρι την τελευταία περίοδο από την αποκλεισμένη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην Πόλη», ήταν η… προειδοποίηση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

«Αυτά τα ματς, απέναντι σε μια τουρκική ομάδα, έχουν πάντα ιδιαιτερότητες. Θέλουμε να συνεχίσουμε στο καλό μομέντουμ που έχουμε από τους αγώνες με τη Λαμποράλ Κούτσα και τη Μάλαγα. Έχουμε τις απουσίες του Περπέρογλου και του Πρίντεζη που μας αποδυναμώνουν, αλλά τα παιδιά που έχουν μπει έχουν δείξει ότι μπορούν να ανταποκριθούν. Και οι δύο πάνε μέρα με τη μέρα. Πιο κοντά στην επιστροφή είναι ο Περπέρογλου και ίσως πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής με τον ΚΑΟΔ», πρόσθεσε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων».

Από πλευράς παικτών, ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανέφερε: «Στόχος είναι να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Δεν παίζει ρόλο ότι η Εφές είναι αδιάφορη, το έχουν αποδείξει όλες οι ομάδες σε αυτή τη διοργάνωση, όπως κι εμείς στην πρώτη φάση. Περιμένουμε ότι η Εφές θα παίξει δυνατά και με στόχο τη νίκη, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε σοβαροί από το πρώτο λεπτό».

Όσο για τη δική του παρουσία, ο 20χρονος φόργουορντ είπε: «Δεν είναι θέμα ευκαιριών, αλλά να μπορείς να ανταποκριθείς σε αυτό που σου ζητεί η ομάδα. Με τον Στράτο ή χωρίς, προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για να κερδίσει η ομάδα και νιώθω καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: