Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Στην Πόλη ο Ολυμπιακός!!

Στην Κωνσταντινούπολη, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Αναντολού Εφές βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Ολυμπιακός. Η ταλαιπωρία στον έλεγχό, ο... γκρινιάρης πιτσιρίκος και ο Σοφοκλής Πιλάβιος!

Στην Πόλη ο Ολυμπιακός
Έπειτα από πτήση μιάμισης ώρας, ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 11:30 το πρωί, ενόψει του αυριανού κρίσιμου για τη πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας αγώνα με την Αναντολού Εφές. Η αποστολή των «ερυθρόλευκων», παρότι η πτήση ήταν εξαιρετική, ταλαιπωρήθηκε αρκετά στο αεροδρόμιο της τουρκικής πρωτεύουσας, καθώς στον έλεγχο των διαβατηρίων γινόταν το… αδιαχώρητο.


Η άφιξη πολλών πτήσεων την συγκεκριμένη ώρα, ανάγκασε τους παίκτες και το προπονητικό τιμ να περιμένει περίπου σαράντα λεπτά στην… ουρά, με αποτέλεσμα να υπάρξει μία σχετική ταλαιπωρία. Ο… κακός οιωνός, είχε φανεί από το αεροπλάνο, στο οποίο επέβαινε μαζί με τη μητέρα του ένας πιτσιρικάς τριών-τεσσάρων ετών, που δεν σταμάτησε να φωνάζει. Καθ΄όλη τη διάρκεια της πτήσης, αλλά και μέχρι τον έλεγχο, ο μικρός είχε τα… νεύρα του και ξεσπούσε με φωνές και χειρονομίες, με αποτέλεσμα ο ευεργετικός ύπνος στο αεροσκάφος να πάει… περίπατο για όλους τους επιβαίνοντες.

Αμέσως μετά την παραλαβή των αποσκευών, η αποστολή κατέλυσε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση, αφού στις 20:00 στο «Αμπντί Ιπεχτσί», θα γίνει η τελευταία προπόνηση ενόψει του αυριανού αγώνα. Ως γνωστό, εκτός δωδεκάδας έμειναν οι τραυματίες Πρίντεζης και Περπέρογλου, αλλά και οι Χριστοδούλου-Αγραβάνης. Έτσι, οι δώδεκα στους οποίους υπολογίζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας για το παιχνίδι είναι οι Σπανούλης, Πέτγουεϊ, Ντάνστον, Σερμαντίνι, Σλούκας, Κόλινς, Σίμονς, Μάντζαρης, Κατσίβελης, Λοτζέσκι, Παπαπέτρου και Καββαδάς.

Αξίζει να αναφερθεί, πως στην πτήση ήταν και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, που έτυχε να συνταξιδεύει με τον Ολυμπιακό προς την Κωνσταντινούπολη, προφανώς για επαγγελματικούς λόγους. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: