Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Τα «πήρε» ο Ρούντι Γκαρσία!

Παρόλο που η Ρόμα πέτυχε μεγάλη νίκη (4-2) εντός έδρας επί της Πάρμα ο Ρούντι Γκαρσία ήταν πολύ εκνευρισμένος για το δεύτερο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του.

Τα «πήρε» ο Ρούντι Γκαρσία
Κάθε μεγάλος προπονητής θέλει η ομάδα του να αγγίζει, αν είναι αυτό δυνατό, το τέλειο. Και ο Ρούντι Γκαρσία δεν αποτελεί εξαίρεση από αυτόν τον κανόνα.

Μετά τη μεγάλη νίκη της Ρόμα επί της Πάρμα με σκορ 4-2 ο προπονητής των «τζιαλορόσι» ήταν αρκετά εκνευρισμένος διότι δέχτηκαν ένα τέρμα που, για εκείνον, δεν έπρεπε να δεχτούν:

«Ας ξεκινήσουμε από τα αρνητικά. Το δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε με έκανε έξαλλο. Δεν έπρεπε να γίνει αυτό σε καμία περίπτωση», είπε αρχικά ενώ μίλησε και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για φτάσουμε την Γιουβέντους και ας μην έχουμε πολλές πιθανότητες. Όσο για το παιχνίδι, μπορώ να πω πως παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, σκοράραμε πολύ όμορφα τέρματα και αξίζαμε τη νίκη».

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Πάρμα, Ρομπέρτο Ντοναντόνι, εκθείασε τη φυσική κατάσταση της Ρόμα, αλλά θεωρεί πως η αποφασιστικότητα της Γιουβέντους είναι αυτή που έκρινε τον τίτλο:

«Η Ρόμα είναι άριστη από άποψη φυσικής κατάστασης ,αλλά η προσωπικότητα της Γιουβέντους είναι αυτή που κρίνει μέχρι στιγμής την υπόθεση τίτλο», ενώ για το ματς είπε:

«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε με το ίδιο τρόπο και δεν θα αλλάξουμε το στυλ παιχνιδιού μας».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: