Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Με μια φάση, όλα… Τούμπα!!

«Ντου από Παντού» για τον πρώτο ημιτελικό στο Καραϊσκάκη. Τι κερδίσανε και τι χάσανε μετά το 2-1 Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ; Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς στο Καραϊσκάκη η αλήθεια είναι ότι πολλά μπορεί να πει κανείς. Και σίγουρα και οι δυο ομάδες σε κάποια σημεία κερδίσανε και σε κάποια χάσανε κιόλας. Βάσει πάντα όσων είδαμε στον αγώνα.
Ακόμα, άλλωστε, και το σκορ δίνει μεν ένα προβάδισμα στον Ολυμπιακό, όμως όλα θα κριθούν πια στην Τούμπα.
Είχε διάθεση
Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, έκανε την καλύτερή του εμφάνιση για 60-70’ μετά από αρκετό καιρό και συγκεκριμένα από το 2-0 επί της Μάντσεστερ στο Καραϊσκάκη. Είχε όρεξη, έδειξε διάθεση, απείλησε, σκόραρε, ήταν επιθετικός, έφτιαξε ευκαιρίες. Στο τέλος κουράστηκε, βέβαια, αλλά νωρίτερα τα είχε δώσει όλα. Και, βέβαια, κατέκτησε τη νίκη.
Τον παίκτη παραπάνω
Θα μπορούσε, όμως, για να το δούμε από μια άλλη ματιά, να αξιοποιήσει περισσότερο τον παίκτη παραπάνω, κάτι που δεν έγινε, ενώ με ένα σουτ ο ΠΑΟΚ έκανε ένα γκολ.
Όλα… Τούμπα με το γκολ
Ο ΠΑΟΚ; Θα μπορούσε να πει κάποιος και ότι έπεσε από την Ακρόπολη, ενώ θέλει και το πορτοφόλι. Τουλάχιστον απ’ όσα είδαμε στο ματς βάσει εικόνας αγώνα. Ενώ ο Ολυμπιακός είχε το πάνω χέρι κι έκανε το 2-0 πηγαίνοντας με φουλ τις μηχανές για ακόμα μεγαλύτερο σκορ, με το γκολ του Αθανασιάδη από το μοναδικό σουτ του ΠΑΟΚ στο ματς ήρθαν όλα… Τούμπα. Κι έτσι με το 2-1 ο δικέφαλος θα παλέψει για την ανατροπή στην ρεβάνς, ενώ φωνάζει και για την φάση της αποβολής.
Πολλά προβλήματα
Αμυντικά, πάντως, ο ΠΑΟΚ στο α’ ημίχρονο είχε πολλά προβλήματα και στα άκρα και στο κέντρο, αφού πολλές φορές δεν μπορούσε να βγάλει την μπάλα από την περιοχή του. Στην συνέχεια θωρακίστηκε ψυχολογικά και περιόρισε, όταν έμεινε με δέκα παίκτες, αρκετά τον Ολυμπιακό.
Στην ρεβάνς
Σήμερα, λοιπόν, είδαμε ουσιαστικά το α’ μέρος από την διπλή αναμέτρηση στα ημιτελικά. Απομένει ένα ακόμα ημίχρονο, στην Θεσσαλονίκη. Όλα θα φανούν πια στον επαναληπτικό στην Τούμπα, εκεί που ο ΠΑΟΚ καλείται να σκοράρει οπωσδήποτε, αλλά και να μην δεχτεί γκολ. Ενώ ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βρει δίχτυα, αν θέλει να αυξήσει τις πιθανότητες του και, βέβαια, να αντέξει την πίεση που θα δεχτεί.
Μπρα-ντε-φερ
Αν είχαμε έναν αγώνα μπρα-ντε-φερ τότε θα διακρίναμε ένα μικρό προβάδισμα στον Ολυμπιακό, αφού το 2-1 είναι όπως και να το κάνουμε μια νίκη που ακόμα και με 0-0 στην Τούμπα δίνει την πρόκριση στον Ολυμπιακό. Όσο για τον ΠΑΟΚ αυτό το γκολ του Αθανασιάδη τον κρατάει πολύ δυνατά μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης…
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: