Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Προσηλωμένοι στον Ολυμπιακό!!

Άπαντες στον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν το μυαλό τους στην εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας με τον Ολυμπιακό. Λεάντρο και Ακόστα ωστόσο ακολούθησαν θεραπεία την Τετάρτη.

Προσηλωμένοι στον Ολυμπιακό
Με δύο -γνωστά- προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για την 33η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Την θεραπεία τους ακολούθησαν οι Λεάντρο και Ακόστα στην προπόνηση της Τετάρτης και δεν είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη για τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» στους Ζωσιμάδες.

Από κει και πέρα ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα και έτσι μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του, έχοντας τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους.

Στόχος της ομάδας των Ιωαννίνων είναι να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα διότι δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα και μαθηματικά την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα, αφού βρίσκεται με 37 βαθμούς στην 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα (τέσσερις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη) και απομένουν δύο παιχνίδια για το τέλος της κανονικής περιόδου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: