Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ικανοποιημένος και… ήσυχος για Ρονάλντο ο Αντσελότι!

Ο Κάρλο Αντσελότι εξήρε την απόδοση της Ρεάλ στη νίκη επί της Ντόρτμουντ με 3-0 και τόνισε πως ο τραυματισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι σοβαρός.

Ικανοποιημένος και… ήσυχος για Ρονάλντο ο Αντσελότι
Ανακουφισμένος για το σκορ, αλλά και τον τραυματισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο που αποδείχτηκε επιπόλαιος εμφανίστηκε ο Κάρλο Αντσελότι μετά το 3-0 της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Ντόρτμουντ στον πρώτο προημιτελικό του Champions League.

«Είμαι ικανοποιημένος με το σκορ και την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας μου. Παίξαμε πολύ καλά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, καθώς είχαμε πάθος, πιέζαμε σωστά, ήμασταν αποτελεσματικοί μπροστά και ασφαλείς πίσω. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, αλλά αρχίσαμε καλά. Στη συνέχεια ρίξαμε το ρυθμό και η Ντόρτμουντ-που είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις-μας απείλησε. Πάντως η άμυνά μας ήταν καλή και αντιμετωπίσαμε τις βαθιές μπαλιές τους», τόνισε.

Για την αποχώρηση του Ρονάλντο με τραυματισμό στο δεύτερο μέσος ήταν καθησυχαστικός. «Ο Ρονάλντο δεν έχει κάτι σοβαρό. Απλά μια μικρή ενόχληση στο γόνατο έχει και τον έβγαλα γιατί δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρουμε».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει αν η απαγόρευση μεταγραφών στην Μπαρτσελόνα είναι λόγος να πανηγυρίζει η Ρεάλ, απάντησε: «Εμείς δεν πανηγυρίζουμε για τέτοια πράγματα. Πανηγυρίζουμε μόνο τις νίκες μας». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: