Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Μίτσελ: «Ελπίζω να μην υπάρχουν μπουνιές στη ρεβάνς»

Αδικημένο θεωρεί τον Ολυμπιακό από το 2-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Μίτσελ, ενώ έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο για τη διαιτησία εν όψει της ρεβάνς της Τούμπας.

Μίτσελ: «Ελπίζω να μην υπάρχουν μπουνιές στη ρεβάνς»
Το 2-1 ήταν «φτωχό» σκορ για τον Ολυμπιακό απέναντι στον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου, όπως δήλωσε ο Μίτσελ.

«Ήμασταν καλύτεροι. Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα για μας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, πετύχαμε πολύ όμορφα γκολ, αλλά ο αντίπαλος πέτυχε ένα γκολ με μία φάση και στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για μας. Το σκορ δεν είναι αντίστοιχο με την εικόνα που είχαμε στον αγώνα, καθώς είχαμε ευκαιρίες για άλλα γκολ. Μας έλειπε όμως κάτι στο τελείωμα των φάσεων. Ο ΠΑΟΚ μετά την αποβολή έπαιξε κλειστά και δεν καταφέραμε να βρούμε διαδρόμους προς την εστία του αντιπάλου», τόνισε και πρόσθεσε: «Έχω την αίσθηση ότι με αντιμετωπίζετε σαν να χάσαμε, σαν να μην αξίζαμε τη νίκη. Σαν να έκανε 19-1 τελικές ο ΠΑΟΚ. Στο πρωτάθλημα νικήσαμε 4-0. Σήμερα κάναμε περισσότερες τελικές αλλά βάλαμε 2 γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι για την πρόκριση στον τελικό».

Για το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του στη μοναδική ευκαιρία του αντιπάλου, ο Ισπανός τεχνικός είπε: «Είναι πολύ φυσιολογικό σε ένα παιχνίδι 90 λεπτών να γίνουν κάποια λάθη, είτε στο κέντρο, είτε στην άμυνα. Είναι αδύνατο να παιχτεί ένα ματς ολόκληρο και να μην γίνει λάθος. Και επίσης είναι δύσκολο να παίζεις σε ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ και να τα κερδίζεις πάντα με 5-0».

Κληθείς να σχολιάσει τη διαιτησία, είπε: «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για τη διαιτησία. Η αποβολή του ΠΑΟΚ τον ευνόησε, γιατί έγινε πιο προσεκτικός στην άμυνα και εμείς αντιμετωπίσαμε πρόβλημα στη διάσπαση της αντίπαλης άμυνας».

Τέλος, για τη ρεβάνς της Μεγάλης Τετάρτης είπε «καυστικά»: «Ελπίζω κι εγώ να μην υπάρχουν κόκκινες, πέναλτι, μπουνιές ή κλωτσιές στην Τούμπα. Μακάρι να μην υπάρχουν αποβολές, όπως και στο παιχνίδι πρωταθλήματος. Δεν περιμένω να μας υποδεχτούν με τριαντάφυλλα, αλλά κι εμείς δεν θα πάμε εκεί με κράνος, αλλά για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση. Εγώ θέλω να μην υπάρχει ποδοσφαιρικός πόλεμος. Προσπαθώ να συνεισφέρω σε αυτό. Και αυτό κάνω στην παρουσία μου στην Ελλάδα. Όπως στο επεισόδιο που έγινε με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, τον Γιάννη Αναστασίου, που έτρεξα να ηρεμήσω τα πράγματα. Μου αρέσει να μιλάω για το ποδόσφαιρο, μπορεί κάποιοι να θυμώνουν που δεν μιλάω για άλλα πράγματα, όμως εγώ αγαπάω το ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: