Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ανησυχία για Ρονάλντο!!

Από τενοντίτιδα στο αριστερό γόνατο ταλαιπωρείται ο Κριστιάνο Ρονάλντο και είναι αμφίβολος για το κρίσιμο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ανησυχία για Ρονάλντο
Η πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League μοιάζει εξασφαλισμένη για τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά το 3-0 επί της Ντόρτμουντ στο «Μπερναμπέου».

Ωστόσο στις τάξεις της «βασίλισσας» ανησυχούν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αποχώρησε στο 79ο λεπτό με ενοχλήσεις. Ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε μετά τον αγώνα πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ωστόσο ισπανικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Πορτογάλος σταρ ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα.

Το πρόβλημα δεν είναι καινούριο, καθώς είχε αντιμετωπίσει ενοχλήσεις και προσφάτως, αλλά συνέχισε να αγωνίζεται κάνοντας ειδική θεραπεία. Για να απαλλαγεί από την τενοντίτιδα ο Ρονάλντο απαιτείται ξεκούραση, αλλά τέτοια πολυτέλεια δεν υπάρχει, τουλάχιστον για αρκετές ημέρες.

Σε πρώτη φάση είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στην κρίσιμη αναμέτρηση με την (έκτη της βαθμολογίας) Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα» το Σάββατο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: