Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ούκιτς: «Νίκη, δεν υπάρχει άλλη επιλογή»

Μονόδρομο χαρακτήρισε για τον Παναθηναϊκό τη νίκη επί της Ουνικάχα Μάλαγα την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ ο Ρόκο Λένι Ούκιτς τονίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα.

Ούκιτς: «Νίκη, δεν υπάρχει άλλη επιλογή»
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ, όπως δήλωσε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς. Ο Κροάτης γκαρντ τόνισε τις δυσκολίες του αγώνα και ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου.

«Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν για μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά τη Μάλαγα και πάντα αντιμετωπίζαμε δυσκολίες απέναντί τους. Πέρσι, φέτος… Μας είχαν κερδίσει στην Ισπανία, αλλά έχουμε προετοιμαστεί καλά και θα είμαστε έτοιμοι. Έχουμε μόνο μία επιλογή κι αυτή είναι η νίκη. Στο πρώτο ματς δεν είχαμε πολλή ενέργεια και απέναντι σε αυτή την ομάδα δεν μπορεί να σου λείπει αυτό το στοιχείο, γιατί παίζουνε γρήγορα και με ενθουσιασμό, ενώ τους πετύχαμε και σε πολύ καλή μέρα όπου έβαλαν πολλά δύσκολα σουτ. Ξέρουμε πως θα προσπαθήσουν και τώρα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά εμείς δεν θα έχουμε έλλειμμα ενέργειας όπως στη Μάλαγα. Θα είμαστε καλύτερα, σίγουρα», τόνισε.

Τέλος, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού. «Δεν συνηθίζω να καλώ τον κόσμο στο γήπεδο, γιατί είναι πάντα εδώ. Όμως ίσως επειδή η Μάλαγα δεν έχει το μεγάλο όνομα στα αυτιά κάποιων φιλάθλων, θα πω ότι πρέπει να καταλάβουν ότι πραγματικά τους χρειαζόμαστε, θέλουμε την ενέργειά τους και να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα όπως στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Τους θέλουμε δίπλα μας, γιατί αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: