Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Η απάντηση της Μπαρτσελόνα στη FIFA!!

Η Μπαρτσελόνα απάντησε στη FIFA για την απαγόρευση μεταγραφών με μία μακροσκελή ανακοίνωση, στην οποία προαναγγέλλει πως θα καταθέσει έφεση και θα προσφύγει στο CAS.

Η απάντηση της Μπαρτσελόνα στη FIFA
Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να καταθέσει έφεση στη FIFA για την απαγόρευση μεταγραφών που της επιβλήθηκε, ενώ θα προσφύγει και στο CAS για να διασφαλίσει τα δικαιώματά της, όπως αναφέρει σε μακροσκελή ανακοίνωσή του ο καταλανικός σύλλογος.

«Η υποτιθέμενη παραβίαση των κανονισμών από την Μπαρτσελόνα αφορά στο ότι η FIFA επιθυμεί την προστασία των ανηλίκων που ενσωματώνονται σε ομάδες χωρίς να διασφαλίζεται η προπόνηση και η εκπαίδευσή τους. Το μοντέλο που έχει καθιερωθεί από τη ‘Masia’ περιλαμβάνει προγράμματα προπόνησης και εκπαίδευσης, παρέχει στα παιδιά στέγαση, διατροφή, ιατρική φροντίδα και οτιδήποτε χρειάζεται ένα παιδί. Η FIFA αγνοεί με την τιμωρία αυτή τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα του προγράμματός μας, που θεωρείται υποδειγματικός και έχει κατά το παρελθόν λάβει και την αναγνώριση από την ίδια την παγκόσμια ομοσπονδία», αναφέρει η «Μπάρτσα».

«Όλοι οι παίκτες που έχουν αποκτηθεί έχουν έγκυρα δελτία που έχουν εγκριθεί από τις ομοσπονδίες των χωρών τους. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει παραβεί κανέναν νόμο κι όλα τα παιδιά που βρίσκονται στο προπονητικό της κέντρο είναι νόμιμοι πολίτες της χώρας. Το μοντέλο που εφαρμόζει η Μπαρτσελόνα βοηθά πολλές οικογένειες παικτών να προσαρμοστούν στην κοινωνία και να καταξιωθούν κοινωνικά», προσθέτουν μεταξύ άλλων οι Καταλανοί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: