Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

«Ο Κουρτουά σταμάτησε την Μπάρτσα»

Ο λόγος που δεν πήρε η Μπαρτσελόνα την νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ο Τίμπο Κουρτουά, σύμφωνα με τον Μαρκ Μπάρτρα.

«Ο Κουρτουά σταμάτησε την Μπάρτσα»
Την νίκη θα είχε πάρει η Μπαρτσελόνα στο πρώτο ματς για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ , αν η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είχε στην ομάδα της τον Τίμπο Κουρτουά, όπως τόνισε ο Μαρκ Μπάρτρα.

«Η Ατλέτικο έχει μια πολύ καλή ομάδα και οι παίκτες της μπορούν πραγματικά να κάνουν ζημιά», τόνισε ο αμυντικός των «μπλαουγκράνα» και πρόσθεσε:

«Αγωνιστήκαμε εναντίον μιας πολύ ανταγωνιστικής ομάδας και είχαμε καθαρές ευκαιρίες για να το κάνουμε το 2-1, αλλά, λόγω του Κουρτουά, φύγαμε με την ισοπαλία».

Ο Ισπανός άσος συμπλήρωσε: «Όσο και ας μας πίεζαν και προσπαθούσαν να πάρουν την μπάλα από εμάς, πιστεύω πως δημιουργήσαμε πολύ και είχαμε σαφείς ευκαιρίες για τη νίκη» και κατέληξε:

«Θα πάμε στο «Βιθέντε Καλντερόν» για τη νίκη. Αν παίξουμε με τον ίδιο τρόπο που παίξαμε την Τρίτη, θα έχουμε τις ευκαιρίες μας για να πάρουμε τη νίκη εκεί». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: