Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

«Δεν περνάνε στην Τούμπα»

Πίστη και πάθος για πρόκριση στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό. Έντονα παράπονα για τη διαιτησία, συνέχεια σήμερα στο ΔΣ της Λίγκας. Αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας.

«Δεν περνάνε στην Τούμπα»
Μια βραδιά που άρχισε εφιαλτικά για τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με τη μικρότερη δυνατή ζημιά και την πίστη για τη συμμετοχή σε τελικό Κυπέλλου (αλλά και κατάκτησή του) για πρώτη φορά μετά το 2003. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρέθηκε να χάνει από τον Ολυμπιακό με 2-0 στο 11’ και να παίζει για περίπου μία ώρα με παίκτη λιγότερο, ωστόσο κατάφερε να μην επιτρέψει να ανοίξει το σκορ και με το εκτός έδρας γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη να ελπίζει βάσιμα για ανατροπή στη ρεβάνς της Μεγάλης Τετάρτης (16/4) στην Τούμπα.

Κανείς, ασφαλώς, δεν πανηγυρίζει μετά από μία ήττα, αλλά στις τάξεις του ΠΑΟΚ υπήρχε διάχυτη ικανοποίηση για το χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα σε αντίξοες συνθήκες και πίστη που άγγιζε τα όρια της σιγουριάς για νίκη-πρόκριση στην Τούμπα. Ασφαλώς δεν λείπει και ο προβληματισμός, κυρίως για το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας στο ματς, αλλά το τελικό πρόσημο είναι ασφαλώς θετικό. Πάντως ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήδη αδημονεί για τη ρεβάνς και μια μικρή μερίδα οπαδών αποθέωσε τους παίκτες τόσο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», λίγο πριν πετάξουν για τη Θεσσαλονίκη, όσο και στην Τούμπα, όταν έφτασε η ομάδα λίγο μετά τη μία για να πάρουν οι παίκτες τα αυτοκίνητά τους και να επιστρέψουν σπίτια τους.

Οργή για τη διαιτησία

Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Καλογερόπουλου. Κάνουν λόγο για έλλειψη ισονομίας στη φάση της αποβολής του Στοχ, αφού τονίζουν πως έπρεπε να είχαν αποβληθεί ο Φουστέρ και ο Βαλντές για τη συμμετοχή τους στο «επεισόδιο» μετά το γκολ του Αθανασιάδη. Η ΠΑΕ διαμαρτυρήθηκε μέσω ενός… κουίζ που ανήρτησε στη σελίδα της στο Twitter, αλλά αναμένεται να το πράξει και σε πιο έντονους τόνους στο σημερινό ΔΣ της Σούπερ Λίγκας, όπου θα εκπροσωπηθεί από τον Ζήση Βρύζα.

Προέχει το πρωτάθλημα

Πριν τη ρεβάνς μεσολαβούν δύο ματς πρωταθλήματος, με τον Ατρόμητο την Κυριακή στην Τούμπα και τον Λεβαδειακό την επόμενη εβδομάδα εκτός έδρας, και σε αυτά εστιάζουν στον ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να διαφυλάξει, ει δυνατόν και να αυξήσει, το προβάδισμα που έχει έναντι Ατρομήτου, Παναθηναϊκού και Αστέρα εν όψει play offs, αλλά θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο Γιώργος Γεωργιάδης θα θελήσει να διαχειριστεί το ρόστερ του έτσι ώστε η ομάδα του να είναι «φρέσκια» πρωτίστως για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό.

Σε πρώτη φάση, από τον προσεχή αγώνα θα λείψει σίγουρα ο τιμωρημένος Στοχ (αναμένεται να του επιβληθεί ποινή μίας αγωνιστικής, αν και θεωρητικά μπορεί να τιμωρηθεί και με τρεις για την αποβολή του) και ο τραυματίας Χούσεν.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: