Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ενα γκρουπ διαιτητών που κατέστρεψαν πάλι το ποδόσφαιρο!!

Ο Βασίλης Σαμπράκος αδυνατεί να κατανοήσει ότι ο Καλογερόπουλος και οι 5 βοηθοί του κατάφεραν να μη δουν σωστά και να αποδώσουν δικαιοσύνη δύο μέτρων και δύο σταθμών. Δυσκολεύεται πολύ ο νους για να συλλάβει το μέγεθος της ακαταλληλότητας αυτού του γκρουπ διαιτητών που βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Σε ένα ματς τόσο μεγάλης σημασίας, έξι άνθρωποι που αμείβονται πολύ καλά για να βλέπουν και να αποδίδουν δικαιοσύνη, άνθρωποι που παρακολουθούν την εξέλιξη του παιχνιδιού από απόσταση ελάχιστων μέτρων και μετά από ειδική και μακρόχρονη εκπαίδευση ώστε να βλέπουν καλά και να ερμηνεύουν σε χρόνο dt τα δεδομένα με βάση τους κανονισμούς, τίναξαν στον αέρα τον ημιτελικό του κυπέλλου.
Αυτό που εκπλήσσει περισσότερο τον θεατή που μελετά το παιχνίδι είναι φυσικά η δικαιοσύνη με δύο μέτρα και σταθμά. Για την ίδια παράβαση κίτρινη ο ένας, κόκκινη ο άλλος. Κάπου εκεί σταματά η λογική και η νοημοσύνη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Κάπου εκεί βιάζεται η λογική και η νοημοσύνη.
Ολοι όσοι ασχολούμαστε με το ελληνικό ποδόσφαιρο ως παρατηρητές/μελετητές/αναλυτές κάναμε τις προηγούμενες ημέρες αυτό που μπορούσαμε: επισημαίναμε τη σημασία του αγώνα και την ανάγκη να ασχοληθεί επιτέλους η ελληνική κοινωνία του ποδοσφαίρου μόνο με το παιχνίδι και όχι με τα τοξικά που το δηλητηριάζουν, και διατυπώναμε την ευχή το τσούρμο αυτό από διαιτητές να δει σωστά και να αποφασίσει σωστά, δίκαια, να μη λαθέψει.
Οπως όλοι συμφωνήσαμε, ο Καλογερόπουλος και οι συνεργάτες του τίναξαν τον ημιτελικό στον αέρα. Και τώρα όλοι εμείς, που για ακόμη μια φορά βλέπουμε μια διοίκηση του ελληνικού ποδοσφαίρου να κάνει επίδειξη ανικανότητας να μας παρουσιάσει ποδόσφαιρο με καθαρή δικαιοσύνη, θα κάνουμε πάλι μόνο αυτό που μπορούμε: μια ευχή να διεξαχθεί μια καθαρή ρεβάνς στην Τούμπα, που θα μας επιτρέψει να ασχοληθούμε μόνο με το ποδόσφαιρο.Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: