Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

«Θα νικήσουμε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα»

Σιγουριά στον Ολυμπιακό για πρόκριση και μάλιστα με νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Προβληματισμός για τα «ακριβά» λάθη και την ανεκμετάλλευτη αριθμητική υπεροχή. Αποφασίζει για δημαρχεία ο Μαρινάκης.

«Θα νικήσουμε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα»
Όχι απλώς αισιόδοξοι, αλλά βέβαιοι πως το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου θα καταλήξει στα δικά τους χέρια δηλώνουν όλοι στον Ολυμπιακό. Παρότι το χθεσινό 2-1 επί του ΠΑΟΚ δεν είναι ένα σκορ πρόκρισης και αφήνει ανοιχτούς τους λογαριασμούς ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίζονται σίγουροι για την ανωτερότητά τους και για την πρόκριση-και μάλιστα με δεύτερη νίκη-στον επαναληπτικό της Μεγάλης Τετάρτης (16/4). Οι Πειραιώτες είχαν συντριπτική υπεροχή και 19 τελικές προσπάθειες έναντι μίας του ΠΑΟΚ και οι Πειραιώτες εκτιμούν πως στη ρεβάνς της Τούμπας, που ο αντίπαλος θα υποχρεωθεί να ανοιχτεί γιατί θα αναζητά γκολ, θα έχουν αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν.

Πάντως δεν λείπει και πάλι ο προβληματισμός για ορισμένους επί μέρους τομείς του παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-0 στο 11’, αλλά ενώ είχε την ευκαιρία να φτάσει σε σκορ ασφαλείας από το πρώτο παιχνίδι, όχι απλώς δεν αύξησε τον δείκτη, αλλά δέχτηκε και τέρμα. Είναι πολλοστή φορά την τρέχουσα περίοδο που οι πρωταθλητές δεν καταφέρνουν να αξιοποιήσουν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και πληρώνουν το… μισό λάθος που κάνουν στα μετόπισθεν, κάτι που ασφαλώς προβληματίζει τον Μίτσελ. Πάντως ο Ισπανός τεχνικός, αν και σκασμένος όπως και οι παίκτες του για το «φτωχό» 2-1, εμφανιζόταν ψύχραιμος πως η αποστολή θα έρθει εις πέρας στον επαναληπτικό.

Όσο για τις φωνές του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία; Στον Ολυμπιακό θεωρούν απολύτως δικαιολογημένη την αποβολή του Στοχ τονίζοντας πως θα ήταν τραβηγμένο να έχει την ίδια τιμωρία ο Φουστέρ, ενώ επισημαίνουν πως ο Αθανασιάδης έπρεπε να είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Βλέπουν ΠΑΣ

Από σήμερα η προσοχή στρέφεται στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Πιθανώς να απουσιάσει ο Εντινγκά, που αποχώρησε από το χθεσινό ματς με ενοχλήσεις στον αστράγαλο, αλλά δεν φαίνεται να έχει κάτι ανησυχητικό εν όψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. Όσο για τον Μανιάτη, χθες αντικαταστάθηκε περισσότερο λόγω κούρασης. Δεν αποκλείεται ακόμη και στο ερχόμενο ματς πρωταθλήματος να μπει στην αποστολή ο Σιόβας, που προπονείται κανονικά εδώ και μέρες και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Ανοίγει τα χαρτιά του για τη δημαρχεία

Πιθανότατα σήμερα, αλλά σε κάθε περίπτωση μέχρι το τέλος της εβδομάδας όταν και λήγει η σχετική προθεσμία, θα ανακοινώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης τις προθέσεις του για τη δημαρχεία Πειραιά. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει δεχτεί σχετική πρόταση από τον Μητροπολίτη Σεραφείμ και το σκέφτεται σοβαρά. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: