Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

«Δεν πουλάμε εμπόριο ελπίδας»

Απογοητευμένος με όσα ακούγονται για τις προσπάθειες που κάνει η ΚΜΑ ώστε να βγει ο Άρης από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται, δήλωσε ο επικεφαλής τον Φορέα, κ. Στεφανίδης.

«Δεν πουλάμε εμπόριο ελπίδας»
Τη δυσαρέσκεια του Παναγιώτη Στεφανίδη προκάλεσαν τα όσα ακούγονται και γράφονται για τις κινήσεις που γίνονται από την Κοινωνία Μελών Άρη, με στόχο ένα καλύτερο μέλλον στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο πρόεδρος του Φορέα μίλησε στον «Arena» και ανέφερε ότι είναι πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις τον Μάιο, ενώ τόνισε πως δεν είναι καλό να βγαίνουν ονόματα προς τα έξω. Επιπλέον, πήρε το μέρος του ΑΣ στην κόντρα που έχει με την ΠΑΕ και αφορά τα έσοδα από τα ημερολόγια, ενώ είναι γνωστό ότι δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Λάμπρο Σκόρδα.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος από αυτά που βγαίνουν στην επιφάνεια. Είναι γνωστό ότι γίνονται προσπάθειες εδώ και πολύ καιρό και από την ΚΜΑ προκειμένου να βρεθεί μια λύση για το αύριο του Άρη, αλλά από εκεί και πέρα το να βγαίνουν ονόματα από εδώ και από εκεί και να ακούγονται ποσά, δεν μπορώ να καταλάβω σε τι εξυπηρετούν. Εμείς σαν ΚΜΑ έχουμε δείξει ότι δεν μας αρέσει το εμπόριο ελπίδας στον Άρη. Επειδή υπάρχουν πραγματικά άτομα τα οποία ενδιαφέρονται για την ομάδα, πρέπει να αναλογιστούμε γιατί κανένας δεν θέλει να ακούγεται το όνομα του στον Άρη. Έχουμε φτάσει σε σημείο να ξεφτιλίζουμε τα πάντα. Όποιο όνομα και αν ακουστεί, το ξεφτιλίσουμε», δήλωσε ο κ. Στεφανίδης και πρόσθεσε:

«Όταν είναι κάτι έτοιμο θα ανακοινωθεί. Από πριν δεν πρόκειται κανένας να μάθει τίποτα. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν θέλουμε να γίνεται εμπόριο ελπίδας. Φτάσαμε σε ένα σημείο στον Άρη, να φοβάται κάποιος να πει το όνομα του. Είναι άρρωστο αυτό το πράγμα που συμβαίνει. Ακούστηκε ο Κούγιας, ήρθε ο άνθρωπος να πει μερικά πράγματα, βγήκαν κάποιοι να τον ξεφωνήσουν. Καλά εμείς το έχουμε συνηθίσει. Αλλά γιατί; Θα την βρούμε την άκρη στο τέλος».

Ερωτηθείς για το πότε θα γίνουν οι επόμενες κινήσεις, απάντησε: «Θέλω να πιστεύω τον Μάιο. Γίνονται διεργασίες, γίνονται συζητήσεις αλλά χρειάζεται χρόνος».

Για την κόντρα ΑΣ-ΠΑΕ για τα ημερολόγια: «Είναι θέμα που δεν αφορά την ΚΜΑ αυτό, αλλά αν ήμουν στην θέση του Ερασιτέχνη και έβλεπα να γίνονται τέτοια πράγματα, θα αντιδρούσα και εγώ. Όταν ο ΑΣ δεν εισπράττει και θα βρεθεί χρεωμένος για κάτι που δεν έχει ευθύνη, δεν πρέπει να αντιδράσει; Εδώ πέρα θίγονται τα συμφέροντα του ΑΣ, από την διοίκηση της ΠΑΕ που ο ίδιος όρισε. Και ο ίδιος ο ΑΣ ζητάει την αντικατάσταση της και παραμένει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: