Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Δεν σταματάει το ποδόσφαιρο ο Πουλίδο!!

Διέψευσε τις φήμες ότι σκέφτεται να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο Ρούμπεν Πουλίδο. «Θα είμαι πάντα ένας από σας», είπε απευθυνόμενος στον κόσμο της ομάδας.

Δεν σταματάει το ποδόσφαιρο ο Πουλίδο
Θέση για τα όσα ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό περί σκέψης του να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, πήρε ο Ρούμπεν Πουλίδο με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη.

Ο Ισπανός αμυντικός βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας, ώστε να ξεπεράσει πλήρως τον πρόβλημα στο γόνατο και γράφτηκε ότι λόγω των συχνών τραυματισμών σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ο 35χρονος στόπερ τόνισε ότι αυτό δεν θα αποτελέσει λόγο για να τερματίσει την καριέρα του, ενώ απευθυνόμενος στον κόσμο της ομάδας, ανέφερε«δεν ξέρω τι θα συμβεί με τον Αρη, αλλά να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα ένας από σας».

Αναλυτικά

«Με αφορμή τα όσα γράφτηκαν για μένα σε μερίδα του Τύπου, θέλω να δηλώσω ότι δεν σκοπεύω να τερματίσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα εξαιτίας ενός τραυματισμού στον μηνίσκο. Βρίσκομαι ήδη σε φάση αποθεραπείας, ώστε σε ένα μήνα να είμαι έτοιμος να αγωνιστώ.

Επίσης, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι εγώ θα αποφασίσω πότε θα σταματήσω το ποδόσφαιρο και όχι κάποιος δημοσιογράφος.

Τα όσα γράφτηκαν δεν μου προκαλούν πάντως έκπληξη, αφού δεν ήταν η πρώτη φορά που κάποιος γράφει ψέματα για μένα, αυτήν τη χρονιά.

Εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Αρη για το ενδιαφέρον και την υποστήριξή τους σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και ιδιαίτερα μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκα.
Δεν ξέρω τι θα συμβεί με τον Αρη, αλλά να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα ένας από σας.

Ρουμπέν Πουλίδο
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: