Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

«Πάμε γερά» !!

diarkeias
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής για τα μινι διαρκείας στα πλει οφ της διοργανωσης. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξης
Κάποιοι νόμισαν ότι θα διαλύσουν τον ΗΡΑΚΛΗ, τρία χρόνια πριν… Ότι θα βάλουν τέλος στα όνειρά μας… Ότι θα σβήσουν την πυρκαγιά στη ψυχή μας για την «κυανόλευκη» ιδέα… Ήρθε η ώρα της αντεπίθεσης… Η ώρα τα όνειρά μας να γίνουν ο εφιάλτης τους… Ερχόμαστε…
Αγοράζω τα πακέτα των μίνι διαρκείας για τα play offs, για τους αγώνες της επανόδου στο χώρο, όπου ανήκει η ομάδα και τη στηρίζω δυναμικά και παθιασμένα, βοηθώντας το ποδοσφαιρικό τμήμα και οικονομικά, την πιο κρίσιμη ώρα. Είναι δεδομένο, ότι για να αντέξει οικονομικά και αγωνιστικά το ποδοσφαιρικό τμήμα χρειάζεται η συνδρομή του «κυανόλευκου» κόσμου. Είναι η ώρα, που όλοι μας περιμέναμε τρία χρόνια τώρα και από το ραντεβού της αντεπίθεσης δεν πρέπει να λείψει κανείς. Είτε έχουμε, είτε δεν έχουμε διαρκείας, δίνουμε χέρι στήριξης στον ΗΡΑΚΛΗ μας, στην απόλυτη αγάπη μας, με την αγορά των μίνι διαρκείας για τα play offs…
Αγοράζοντας τα μίνι διαρκείας για τα play offs δίνουμε το απαραίτητο οικονομικό οξυγόνο στο αγωνιστικό τμήμα του ΗΡΑΚΛΗ μας και αποκλειστικά σε αυτό, δηλαδή σε αυτήν καθαυτήν τη δύναμη κρούσης των ονείρων μας, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις της επανόδου.
Περιμέναμε τόσο αυτές τις στιγμές και δεν τις χάνουμε με τίποτε στον κόσμο. Θα είμαστε εκεί για τη δική μας γιορτή. Είναι η ώρα μας, η ώρα του ΗΡΑΚΛΗ. Με τα μίνι διαρκείας στο χέρι, ήρθε η ώρα να βροντοφωνάξουμε: «ερχόμαστε!!!». Όλοι μαζί, ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!!
Τα διαρκείας που έχουν εκδοθεί στην αρχή του έτους ισχύουν και για τα playoffs. Τα καινούργια διαρκείας αφορούν όσους δεν έχουν αγοράσει εξ αρχής διαρκείας και θέλουν να εξασφαλίσουν τους 7 εντός έδρας αγώνες με φθηνότερη είσοδο! (Αλλά και όσους διαθέτουν διαρκείας και επιθυμούν να συμβάλλουν άμεσα στην οικονομική ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος και με την αγορά μίνι διαρκείας, το οποίο θα προσφέρει ως δώρο σε έναν δικό του άνθρωπο για να είναι μαζί στην μάχη των play off στο Καυτανζόγλειο !).
Οι τιμές των mini διαρκείας είναι:
80 ευρώ (θύρες 4,5 και 6) σκεπαστό
50 ευρώ (Θύρες, 7, 8, 9, 11, 12, 13)
Όσοι αγοράσουν διαρκείας κερδίζουν αυτόματα:
10% έκπτωση σε αγορές από τη boutique
Δύο δώρα έκπληξη από τη Pizza Fan -τη μεγαλύτερη αλυσίδα πίτσας στην Ελλάδα (η οποία έρχεται στη Θεσσαλονίκη με το πρώτο της κατάστημα σε δέκα ημέρες περίπου). Τα δώρα θα ανακοινωθούν σε λίγες ημέρες και θα αφορούν τους κατόχους διαρκείας και mini διαρκείας της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.
Η διάθεση τους θα πραγματοποιείται -από τη boutique και από τα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα- από την Παρασκευή το μεσημέρι.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: