Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

«Δεν είμαστε φαβορί αλλά θα παλέψουμε»

fwstiras
Ο τεχνικός διευθυντής του Φωστήρα, Θωμάς Σβαρνόπουλος, μίλησε στον Arena FM 89,4 για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας αλλά και για τα πλέι οφ που έρχονται. Τόνισε ότι μπορεί να μην θεωρούνται φαβορί αλλά θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Η ομάδα έχει δέσει και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και για στα πλέι οφ. Αλλάξαμε εννιά παίκτες τον Γενάρη αλλά η ομάδα βρήκε πολύ γρήγορα την χημεία της και παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο. Μας έλειπε το εύκολο γκολ στο πρώτο κομμάτι της σεζόν αλλά τα βρήκαμε και αυτό και θα δώσουμε την μάχη μας. Νομίζω ότι θα δυσκολέψουμε κάθε αντίπαλο, κυρίως στην έδρα μας και κανένας δεν θα πάρει εύκολα τους βαθμούς. Είμαστε μια ομάδα που ο ένας παίζει για τον άλλον, η άμυνα στέκεται πολύ καλά, το κέντρο παίζει γρήγορα την μπάλα για μπροστά και στην επίθεση έχουμε το εύκολο γκολ. Δεν είμαστε φαβορί για τα πλέι οφ γιατί κάποιες ομάδες ξεκινάνε με βαθμολογικό πλεονέκτημα αλλά θα παρουσιαστούμε δυνατοί και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».
Για τους δανεικούς από τον Ολυμπιακό: «Έχουμε πάρει τέσσερα παιδιά, από τις μικρές ακαδημίες , τους δώσαμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε και τα πήγαν πολύ καλά. Ξέραμε από την αρχή ότι μπορεί την επόμενη σεζόν να μην τους έχουμε αλλά πιστεύω άμα τους ρωτήσετε, όλοι θα σας πουν ότι θέλουν να μείνουν στην ομάδα».
Για τον Τζάκι Ματάισεν: «Όλα ξεκινάν από εκεί, δουλεύει πολύ καλά, από την αρχή και μπορεί τα πράγματα στο ξεκίνημα της σεζόν να μην πήγαιναν τόσο καλά αλλά τον πιστέψαμε και τα αποτελέσματα νομίζω μας δικαιώνουν».
Για το πώς έγινε η επιλογή ενός ξένου προπονητή: «Ήρθαμε με έναν στόχο , να εκπαιδέψουμε νέα παιδιά και τους δώσουμε την ευκαιρία να παίξουμε. Θεωρήσαμε ότι με ένα ξένο προπονητή θα είχαμε το κεφάλι μας ήσυχο και έτσι έγινε».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: