Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Δεν αποκλείει αποχώρηση ο Καβάνι!!

Paris-Saint-Germain-striker-Edinson-Cavani
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν ο Έντισον Καβάνι, αν βρεθεί μια ομάδα ώστε να καλύψει τις ανάγκες της ομάδας του, αλλά και τις προσωπικές του απαιτήσεις.
Αναλυτικά όσα είπε στην “Equipe”:
«Θα δούμε στο τέλος της σεζόν, πρέπει να τελειώσει πρώτα. Είμαι στο Παρίσι, αλλά σίγουρα υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να συζητήσουμε με την ομάδα, πράγματα που πρέπει να γίνουν διαφορετικά από ότι γίνονται τώρα», είπε αρχικά ο Ουρουγουανός επιθετικός.
Σε ερώτηση για το ενδιαφέρον της Τσέλσι το καλοκαίρι του 2013, απάντησε: «Η Τσέλσι ενδιαφέρθηκε για μένα. Αλλά αυτό που έχει σημασία στη μεταγραφική περίοδο, είναι να δώσεις χρήματα, όπως έκανε η Παλέρμο το 2009, η Νάπολι το 2011 και η Παρί Σεν Ζερμέν πέρσι. Η Παρί έδειξε ότι ήθελε πολύ να με συμπεριλάβει στο πρότζεκτ της. Όταν κοιτάξει κανείς πόσα χρήματα επένδυσαν σε εμένα, καταλαβαίνεις ότι ήθελαν πολύ να πάω εκεί».
Τέλος, ο Καβάνι σχολίασε το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την… επιμονή της Τσέλσι να τον αποκτήσει: «Δεν γνωρίζω αν ο ατζέντης μου έχει συναντηθεί με εκπροσώπους αυτών των ομάδων. Αν κάτι συμβεί, ο αδερφός μου θα το αναλάβει και αυτός θα κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τις ενδιαφερόμενες πλευρές».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: