Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Τέλος ο Αγάνθο!!

Παρελθόν από τον Άρη αποτελεί ο Νταβίντ Αγάνθο, ο οποίος έλυσε την συνεργασία του με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Άρης τον χρειαζόταν περισσότερο από τον καθένα τη φετινή σεζόν, προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό, όμως οι συνεχείς τραυματισμοί (στο δεξί γόνατο) δεν του επέτρεψαν να συμμετάσχει στα παιχνίδια πρωταθλήματος, κρατώντας τον εκτός στα περισσότερα από αυτά.

Ο Ισπανός φορ το καλοκαίρι που μας πέρασε υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο. Μετά τον υποβιβασμό της ομάδας όμως στην Β΄ Εθνική δεν θα συνεχίσει στους «κιτρινόμαυρους» και ήδη έχει επιστρέψει στην γενέτειρά του την Μαδρίτη μιας και δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Φοιρό για τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις με ΠΑΣ Γιάννινα και Αστ. Τρίπολης.

Στα δύο χρόνια παρουσίας του στον Άρη, ο 33χρονος επιθετικός έπαιξε σε 37 επίσημα παιχνίδια, σκοράροντας 12 γκολ.
Τελειώνει και ο Πουλίδο

Εκτός από τον Αγάνθο παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο Ρούμπεν Πουλίδο. Ο Ισπανός στόπερ ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς την φετινή σεζόν και πρόσφατα μάλιστα χειρουργήθηκε στο δεξί του γόνατο.

Στα 35 του ο υψηλόσωμος αμυντικός σκέφτεται να γράψει τον επίλογο της καριέρας του και να ασχοληθεί με την προπονητική (Υπενθυμίζουμε πως είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή στην Ισπανία).Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: