Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Κλοπ: «Μπορούμε να πληγώσουμε την Ρεάλ»

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να είναι καλύτερη από πέρσι, αλλά η Ντόρτμουντ μπορεί να γίνει το μεγαλύτερό της εμπόδιο στον δρόμο της στο Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με τον Γιούργκεν Κλοπ.

Κλοπ: «Μπορούμε να πληγώσουμε την Ρεάλ»
Αν η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει το λάθος και δώσει χώρο στην Ντόρτμουντ, η γερμανική ομάδα μπορεί να την πληγώσει, όπως δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του πρώτου μεταξύ τους παιχνιδιού.

«Η Ρεάλ έχει γίνει πιο ευέλικτη και πιο καλύτερη φέτος. Την έχω παρακολουθήσει πολύ, έχει παίξει πολλά παιχνίδια και δεν θυμάμαι κάποιο που δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες», τόνισε ο Γερμανός προπονητής και πρόσθεσε:

«Όμως, αν μας δώσουν χώρο, μπορούμε να τους πληγώσουμε. Μπορούμε να είμαστε το μεγαλύτερο εμπόδιο στον δρόμο της Ρεάλ στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τον Λεβαντόφσκι ανέφερε: «Προφανώς είναι δύσκολο το να μην τον έχουμε, αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Τώρα έχουμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό. Συχνά το στυλ του παιχνιδιού μας, μας έχει βοηθήσει σε δύσκολες καταστάσεις. Έχουμε μερικούς πολύ καλούς παίκτες». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: