Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

«Δεν είναι άλλος ο Ολυμπιακός»

«Δεν είναι άλλος ο Ολυμπιακός»Ο Γιάννης Οκκάς μίλησε στον NovaΣΠΟΡ Fm 94.6 και επεσήμανε ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να πιστέψει πως ο Ολυμπιακός είναι μια άλλη ομάδα συγκριτικά με εκείνη του αγώνα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

«Ο ΠΑΟΚ πονά και φέτος στα εκτός έδρας παιχνίδια και εάν θέλει να πάρει την πρόκριση πρέπει να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα το εκμεταλλευτεί μετά στην έδρα του», πρόσθεσε.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Γιάννη Οκκά στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Μιχάλη Τσόχο:

-για τα παιχνίδια Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ
«Γνωρίζουμε ότι –όπως πάντα- θα είναι ένα παιχνίδι Κυπέλλου με δύναμη και με πάθος. Θα είναι χαρά για τους παίκτες να αγωνίζονται σε ένα τέτοιο.

-για τη δυσκολία που έχει ο ΠΑΟΚ να παίρνει αποτέλεσμα όταν αγωνίζεται εκτός έδρας:
«Είναι και ο λόγος για τον οποίο έχει να πάρει τίτλο ο ΠΑΟΚ εδώ και πολλά χρόνια. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ αλλά η διαφορά βαθμών τα λέει όλα. Ο ΠΑΟΚ πονά και φέτος στα εκτός έδρας παιχνίδια και εάν θέλει να πάρει την πρόκριση πρέπει να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα το εκμεταλλευτεί μετά στην έδρα του»

-για τον Ολυμπιακό και το πόσο έχει αλλάξει:
«Έφυγαν μονάδες από τον Ολυμπιακό. Αλλά και αυτές εγώ είμαι της άποψης πως αναδείχθηκαν από το καλό σύνολο που έχει η ομάδα. Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να πάει με το σκεπτικό ότι είναι άλλη ομάδα ο Ολυμπιακός από το παιχνίδι του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος και το 4-0»

-αν είναι η τελευταία του χρονιά:
Μάλλον ναι αν και έχω πιέσεις για να παίξω και του χρόνου. Είμαι στα 37 μου και υπάρχουν παιδιά που διεκδικούν θέσεις. Ίσως να είμαι και εγώ στην ομάδα και να βοηθήσω τον Ερμή του χρόνου στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: