Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

«Ευτυχώς που είμαστε όλοι υγιείς»

tomic_600_338
Ο Άντε Τόμιτς , που ανακηρύχθηκε ο πολυτιμότερος παίχτης της Ευρωλίγκας τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο, μίλησε για αήττητο της Μπαρτσελόνα στη διοργάνωση αλλά και για τις 31 σερί νίκες στη φάση του Top 16 στο Palau Blaugrana.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για το γεγονός ότι αναδείχθηκε MVP για δεύτερο συνεχόμενο μήνα: «Πρόκειται για κάτι σημαντικό ειδικά από τη στιγμή που συμβαίνει δύο συνεχόμενους μήνες. Πραγματικά αισθάνομαι όμορφα τόσο για μένα προσωπικά όσο και για την Μπαρτσελόνα».
Για το αήττητο της Μπαρτσελόνα στην Ευρωλίγκα: «Είμαστε υγιείς και έχουμε βρει ρυθμό. Πραγματικά αυτό είναι πολύ σημαντικό στον αθλητισμό, είναι σημαντικό να έχεις 12 παίκτες υγιείς έτοιμους να παίξουν και να βοηθήσουν. Εμείς λοιπόν έχουμε 14 τέτοιους! Παίζουμε πολύ καλά και ελπίζω να συνεχίσουμε να το κάνουμε».
Για τον αυριανό αγώνα με την Αρμάνι στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει το Final 4: «Θα είναι υπέροχο. Θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μία γεύση του γηπέδου αρκεί να επιστρέψουμε σε αυτό τον Μάιο. Πριν όμως υπάρχουν τα play offs και ακόμη δε γνωρίζουμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε. Προχωράμε παιχνίδι με το παιχνίδι, αλλά μακάρι να ξαναπαίξουμε στο Μιλάνο».
Για την πρόσφατη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός παρουσίαστηκε χωρίς τους Σπανούλη και Πρίντεζη οπότε αυτομάτως είχαν μειονέκτημα. Ακόμη κι έτσι όμως περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι αφού είχαν την ανάγκη της νίκης. Δε μπορούμε όμως να επιτρέψουμε σε κανέναν αντίπαλο να έρθει στο Palau Blaugrana και να μας νικήσει. Παίζουμε πάντα για τη νίκη».
Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: «Αντιμετωπίσαμε προβλήματα στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου. Μας έριξαν στο ρυθμό τους κάτι που δε θέλουμε να συμβαίνει. Δε θέλαμε να πάμε σε παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε γιατί έχουν μία από τις καλύτερες άμυνες στην Ευρωλίγκα. Αλλάξαμε ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και σκοράραμε εύκολους πόντους, γεγονός που μας έδωσε ώθηση και φυσικά προβάδισμα στο σκορ».
Για τις 31 σερί νίκες στη φάση του Top 16 στο Palau Blaugrana: «Μας βοηθούν πολύ οι φίλαθλοί μας, αλλά κάθε ομάδα παίζει καλύτερα στην έδρα της. Μου αρέσει να παίζω σε αυτό το γήπεδο».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: