Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Μαρτίνο: «Αξίζαμε τη νίκη»

Αδικημένη από το 1-1 με την Ατλέτικο στο «Καμπ Νου» είναι η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον Χεράρδο Μαρτίνο.

Μαρτίνο: «Αξίζαμε τη νίκη»
Το 1-1 με την Ατλέτικο στον πρώτο προημιτελικό του Champions League αδικεί την Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε ο Χεράρδο Μαρτίνο.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον τρόπου που παίξαμε. Αν συνεχίσουμε έτσι έχουμε πιθανότητες να περάσουμε. Ο Ντιέγκο έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ. Αξίζαμε παραπάνω γκολ με βάση την εικόνα μας, πιστεύω πως δικαιούμασταν να νικήσουμε, αλλά είμαι ευχαριστημένος για τους παίκτες μου γιατί πάλεψαν μέχρι το τέλος», ανέφερε ο Αργεντινός τεχνικός.

Όσο για τη ρεβάνς είπε: «Εμείς πάμε σε κάθε παιχνίδι με στόχο τη νίκη κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στη Μαδρίτη. Η πρόκριση είναι ανοιχτή και είναι ένα ισορροπημένο ζευγάρι. Αν με ρωτάτε αν είναι αποτυχία μη πρόκριση στα ημιτελικά, ναι, είναι».

Τέλος, για τον τραυματισμό του Ζεράρ Πικέ είπε: «Είναι κρίμα που χάσαμε τον Πικέ. Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα τον έχουμε στη ρεβάνς. Είναι πάντα καλύτερο να έχεις όλους τους παίκτες σου διαθέσιμους, αλλά οι ατυχίες είναι μέσα στο παιχνίδι. Πάντως ο Μπάρτρα που τον αντικατέστησε πήγε εξαιρετικά και προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στις συνθήκες του αγώνα».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: