Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Σειρά έχει το ρόστερ!

Μετά την προαναγγελία της συνέχισης της συνεργασίας του Εργοτέλη με τον Μαρίνο Ουζούνιδη, οι Κρητικοί καλούνται να κρατήσουν αρκετούς από τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους.

Σειρά έχει το ρόστερ
«Υπάρχουν πολλά συμβόλαια που τελειώνουν, κάτι που συμβαίνει στις περισσότερες αν όχι όλες τις ομάδες και είναι πρόβλημα για όλους», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος προανήγγειλε τη συμφωνία με τον Εργοτέλη για τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Το sport-fm.gr έψαξε και βρήκε πως εν όψει της επόμενης σεζόν λήγουν τα συμβόλαια δεκαέξι ποδοσφαιριστών, οι περισσότεροι των οποίων είναι μεγάλοι σε ηλικία, δανεικοί ή έχουν συμφωνήσει με άλλες ομάδες.

Πρόκειται για τους Στοΐκοβιτς, Ιμπραΐμ, Διαμαντάκο, Μπουχαλάκη, Τζανακάκη (οι τελευταία είναι δανεικοί από τον Ολυμπιακό, ενώ υπάρχουν φήμες ότι και ο Σέρβος πορτιέρο θα φύγει στο τέλος της σεζόν), Μπαντιμπανγκά, Αντελεγέ, Μεχία, Σαρρής (έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ), Μονατσέλο (δανεικός από τη Μονακό), Κουμπίκ, Αθανασίου, Γιοβάνοβιτς, Καρντόσο, Πίτσος και Αναστασάκος.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το έργο του Εβρίτη τεχνικού είναι εξαιρετικά δύσκολο, αφού στην περίπτωση που δεν καταφέρει η διοίκηση της κρητικής ΠΑΕ να έρθει σε συμφωνία με αρκετούς από αυτούς, τότε θα υπάρξει τεράστιο «σαφάρι» τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, με στόχο την ενίσχυση του ρόστερ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: