Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

«Θα κάνουμε μηνύσεις»

karaoglanidis_610x400
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Λάκης Καραογλανίδης. Μίλησε για το θέμα των ενημεροτήτων και τόνισε πως η ομάδα του είναι καθαρή χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην κατάσταση της Φούτμπολ Λιγκ και υπογράμμισε πως οι πρόεδροι των ομάδων ματώνουν και βάζουν χρήματα από την τσέπη τους για να συντηρήσουν τους συλλόγους.
Για το θέμα των πλαστών ενημεροτήτων:
“Δυστυχώς από τι καταλαβαίνω η Αναγέννηση Γιαννιτσών είναι το πρόβλημα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και βρήκαν ένα σάκο του μποξ για να τον βαράνε όλοι μαζί και να αντιμετωπίσουνε τα προβλήματα του αθλήματος. Ο κ. Θωμαΐδης ανεξαίρετα σπιλώνει υπηρεσίες και άτομα στον βωμό της τηλεθέασης. Είναι δυνατόν να μην έχει ενημερωθεί η ΠΑΕ και η ίδια υπηρεσία της εφορίας για το αν υπάρχουν πλαστές ενημερότητες και να έχει ενημερωθεί ο κ. Θωμαΐδης; Έχω επικοινωνήσει με την εφορία και στέλνει έγγραφο σε όλους τους φορείς σήμερα το πρωί, ότι η ενημερότητες που έχουμε βγάλει τα τελευταία πέντε χρόνια είναι γνήσιες. Πρέπει να έχει φύγει το έγγραφο τώρα. Επικοινώνησα με την εφορία και μου είπαν πως επιλήφθηκαν του εγγράφου αρμοδίως και το στέλνουν σε όλους τους φορείς. Ήδη επιλήφθηκε ο νομικός μας σύμβουλος και θα στείλει σε όλα τα μέσα την φωτοτυπία αυτού του εγγράφου. Είναι απαράδεκτο να βγαίνεις και να λες πράγματα που δεν ευσταθούν στα κανάλια χωρίς αποδείξεις. Απλά επειδή κάποιος του είπε να σπιλώνεις άτομα. Βέβαια, έκανα παρέμβαση και θα προσφύγω και στην δικαιοσύνη. Θα κάνω αγωγή κατά του καναλιού. Αναφερόμαστε για την πλαστή ενημερότητα και για τον αντιπερισπασμό που ανέφερε πως η Αναγέννηση κατηγορήθηκε για στημένο παιχνίδι. Του ανέφερα πως κατηγορηθήκανε και δεν το ανέφερε. Εδώ βλέπουμε πράγματα και θάματα σε Ελλάδα και Ευρώπη και ασχολούμαστε με τα Γιαννιτσά”.
Για την πρόταση να μην πέσει καμία ομάδα στην Β΄ εθνική και του χρόνου να αυξηθούν οι ομάδες:
“Για να μη βρεθούν σε δύσκολη θέση οι επιχειρηματίες που έχουν επενδύσει στην Β’ εθνική να χάσουν ακόμα και την περιουσία τους όπως κινδυνεύω να συμβεί και σε έμενα, αν δεν προλάβω να ολοκληρώσω τις ρυθμίσεις με την εφορία και τον ΙΚΑ, θα στραφούν εναντίον του προέδρου και του διευθύνων συμβούλου. Βλέποντας την κατάσταση στην Φούτμπολ Λιγκ όπου το μόνο που κάνεις είναι να βάζεις χρήματα. Η αναδιάρθρωση που πάει να γίνει ώστε να πέσουν επτά ομάδες και να γίνει ένας όμιλος είναι τραγική. Του χρόνου για να σωθείς θα πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό, να ματώσεις και αν πέσεις στην Γ’ εθνική τι κάνεις; Ποιος θα τα πληρώσει όλα; Η Φούτμπολ Λιγκ έχει μείνει στο έλεος του Θεού και από τα 800.000 χιλιάρικα που έπαιρνε σήμερα παίρνει 100.000 χιλ. ευρώ καθαρά. Τι να πληρώσεις; Απλά ματώνεις. Αυτά που αναφέρουν πως τα παίρνει ο πρόεδρος και φεύγει στην Φούτμπολ Λιγκ δεν ισχύουν. Βιώσαμε την περσινή χρονιά που ήμασταν σε έναν όμιλο και έπρεπε να πληρώσω τα έξοδα των μεταφορών στην Κρήτη. Από πού θα μπούνε αυτά τα χρήματα; Θα πρέπει να εκπροσωπείται και η επαρχία στην Φούτμπολ Λιγκ. Να λειτουργεί ένα πρωτάθλημα που θα μπούνε κανόνες στο να μπούνε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και να μειωθούν κάποια έξοδα στο ΙΚΑ. Να ζήσει το ποδόσφαιρο κάπως. Βρήκαμε χρέη στην ομάδα και περιμένουμε το κράτος να βοηθήσει τις ομάδες να περάσει την ρύθμιση για το ΙΚΑ ώστε να επιβιώσουμε. Πιστεύω μετά την Πέμπτη που θα παρθεί ομόφωνη απόφαση από εμάς και βλέποντας τα οικονομικά προβλήματα που έχουν όλες οι ομάδες, όπως και ότι θα χαθούν πολλές θέσεις εργασίας, πιστεύω πως  θα καταλάβουν το πρόβλημα. Θεωρώ αδιανόητο να πέφτουν οι μισές ομάδες του πρωταθλήματος. Κάτι τέτοιο πρέπει να γίνεται σταδιακά. Δεν μπορείς να βάζεις το μαχαίρι κατευθείαν στο κόκκαλο”.
Για την περίπτωση να παίξουν μπαράζ οι δευτεραθλητές της Γ’ εθνικής:
“Συζητιέται αυτό και οι δύο δεύτερες των έξι ομίλων να κάνουν μπαράζ για να ανεβούν”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: