Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

«Να παίξει ο ΠΑΟΚ με ψυχή»

baniotis
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χάρης Μπανιώτης, φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για το πρώτο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.Τόνισε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να υπερέχει σε ποιότητα αλλά αν ο «δικέφαλος» παίξει με ψυχή και αποφασιστικότητα μπορεί να πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Η ομάδα μας πρέπει να δείξει την προσωπικότητα που πρέπει να έχει σαν ομάδα, να παίξει τα παιχνίδια αυτά χωρίς φόβο . Η ποιότητα σε αυτά τα παιχνίδια δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο, από την εποχή ακόμα που έπαιζα εγώ. Είναι παιχνίδια που κρίνονται στην δύναμη, στην ψυχή και στην και στην αποφασιστικότητα. Στο πρώτο παιχνίδι πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί αλλά η ψυχή είναι αυτή που μετράει περισσότερο. Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει τα ονόματα αλλά η ζυγαριά πιστεύω ότι είναι στην μέση».
Για τα όσα είπε ο Μαρινάκης στους παίκτες: «Για να κατέβηκε ο Μαρινάκης στα αποδυτήρια και να πει στους ποδοσφαιριστές αυτά πράγματα σημαίνει ότι μας σέβονται  και μας φοβούνται».
Για τον Βίτορ και τον Ινσαουράλδε: «Πριν από ένα τέτοιο παιχνίδι δεν θα ήθελα να μιλήσω προσωπικά για ποδοσφαιριστές. Πιστεύω αυτοί οι 11 που θα διαλέξει ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα είναι οι καλύτεροι, πρέπει να έχουν ηρεμία και αποφασιστικότητα και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα έρθει. Αγαπάμε όλοι αυτοί την ομάδα, εμείς ήμασταν διαφορετικά μεγαλωμένοι, διαφορετικά ζυμωμένη σε αυτή την ομάδα. Έχει αλλάξει πολύ το ποδόσφαιρο από τότε, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά αλλά με το πέρασμα του χρόνου έχει αποδεχτεί ότι αξίζει να αγαπάς αυτή την ομάδα».
Για τον Κουλούρη: «Έδειξε ότι πονάει για αυτή την ομάδα, μόνο με τον πανηγυρισμό που έκανε. Έδειξε ότι πονάει για αυτή τη φανέλα και αυτά τα παιδιά που «ζυμώνονται» από μικρά εκεί μέσα, πρέπει να τους δίνονται περισσότερες ευκαιρίες».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: