Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Πλάθα: «Περιμένουμε γενναίους διαιτητές»

Ισονομία από τους διαιτητές και την Ευρωλίγκα ζήτησε ο Ζοάν Πλάθα εν όψει της αναμέτρησης της Ουνικάχα με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη.

Πλάθα: «Περιμένουμε γενναίους διαιτητές»
Η Μάλαγα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό και ο Ζοάν Πλάθα θα πάρει όλους τους παίκτες του στην Αθήνα, αν και η συμμετοχή των Νικ Κέινερ-Μέντλεϊ και Σέρχι Βιδάλ είναι αμφίβολη, ενώ του Ράφαελ Χετσχάιμερ δύσκολη.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για το δύσκολο έργο της ομάδας του στο ΟΑΚΑ και δημιούργησε... κλίμα για τους διαιτητές. «Ξέρουμε ότι απέναντί μας θα έχουμε 20.000 φίλους του Παναθηναϊκού που θα φωνάζουν για την ομάδα τους. Είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα κριθεί στο γήπεδο, στο πέντε εναντίον πέντε! Περιμένουμε γενναίους διαιτητές αν και μπορώ να καταλάβω ότι είναι πολύ δύσκολο να παίρνεις σωστές αποφάσεις σε παιχνίδια όπου επικρατεί τέτοια ατμόσφαιρα. Συνήθως δεν μιλάω για τη διαιτησία όμως οφείλω να αναγνωρίσω ότι οι προηγούμενοι αντίπαλοί μας, η Φενέρ, η Μπαρτσελόνα και ο Ολυμπιακός είναι πολύ ισχυρές ομάδες και το μέγεθός τους παίζει ρόλο σε αυτή την ισορροπία. Ελπίζω ότι η Ευρωλίγκα θα σταθεί στο ύψος της. Δεν ζητάμε βοήθεια από κανέναν, απλώς σεβασμό στην καλή δουλειά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: